't Boomgaardje
Camping info
Draadloos internet
Huisdieren toegestaan
Omschrijving
Camping het Boomgaardje is gelegen in Wijk Bij Duurstede. Deze knusse camping heeft een recreatieruimte, verharde camperplaatsen, een tentveldje en de benodigde sanitaire voorzieningen. In 2017 heeft 't Boomgaardje de Zoover award gewonnen.. Er zijn vanaf de camping mooie fietsroutes door het Nederl...
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieRecreatiepark de Lucht
Camping Ga naar accommodatieDe Krakeling Recreatiepark
CampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBoerderij Camping Demmerik
CampingZeer schoon
't Boomgaardje
Keurig nette camping, met gedeeltelijk verharde plaatsen. Vriendelijke ontvangst. En super schoon en ruim sanitair en grote woonkamer, met koffiemachine, kookgelegenheid.
Heerlijk rustig en vriendelijke mensen. Ook de ouwe Opa van 91. Op deze camping heb je niet meer nodig. Rust,schoon en mooie plaatsen
Wij verbleven een week op de camping. We stonden aan de rand en hadden schitterend uitzicht over de velden. Alles is uitstekend verzorgd. Aardige eigenaren. Overal plateaus waardoor het gras mooi blijft. Voor op de plaats zetten van de caravan zijn rijplaten beschikbaar. Prachtige omgeving veel te zien en te doen. Erg mooie verblijfsruimte met tv, extra wc en gehandicapten douche, kookgelegenheid een leeswaar. Sanitair zeer doelmatig en schoon. Het was heel rustig, bij volledig bezette camping misschien wat krap bedeeld. Goede WiFi.
We hebben twee weken gestaan op deze prachtige camping. Zeer gastvrije eigenaren, alles is netjes onderhouden en heel schoon. Er zijn meer dan voldoende fietsroutes aanwezig, veel folders over de omgeving en bij vragen konden we altijd terecht bij de eigenaren. We komen zeker nog een keer terug!
Prachtige plek, goed onderhouden en schone sanitaire voorzieningen, ontzettend lieve gastheer en gastvrouw
't Boomgaardje info
Camping-informatie