9.8FenomenaalScore uit 42 reviews

Kasteel Sterkenburg

9.8FenomenaalScore uit 42 reviews

Fantastisch!
Door Peter op 01-01-2024

We waren hier voor de 80e verjaardag van mijn moeder en haar zus en de verjaardag van mijn vrouw. Van begin tot het einde was het geen overnachting maar een echte belevenis. De ontvangst van Joris was heel fijn. Leuke verhalen over het kasteel. Hij stond echt voor je klaar, hij leek wel onze butler. Hij heeft bijna het hele kasteel laten zien. Zó mooi! De kamer was geweldig en heel groot met een fastastishe badkamer. Het was ook heel fijn om even in de huiskamer te kunnen zitten, bij de open haard. Want het weer werkte niet mee. Het ontbijt was heel lekker met zelf gebakken brood, zelf gemaakte pruimen jam en heerlijke yoghurt. De lekkere kaas kwam van een kaasboerderij in de buurt. We hebben ook nog kennis gemaakt met de kasteelheer en zijn leuke hondje Paprika. Kortom deze belevenis is zeker voor herhaling vatbaar. Daar kijken we ook echt naar uit. Tot ziens!

Je kijkt je ogen uit!
Door Van der Veen op 29-09-2023

We troffen een dagje met wat minder weer aan, maar er is zoveel te ontdekken in het kasteel zelf. Prachtig!!! Leuke contacten met bewoners. Heerlijk ontbijt. Prachtige kamer (nachtegaalkamer, badkamer is op de gang, heeft ook wel weer z'n charme). Wat een uitzicht vanaf de toren! We zijn met openbaar vervoer erheen gereisd, dan is 't nog even een paar kilometers lopen naar 't kasteel. Wij hebben genoten van ons bezoek aan de b&b van kasteel Sterkenburg.

Absoluut geen aanrader!
Door Dennis Kilsdonk op 23-10-2020

Het kasteel is van buiten prachtig maar de kamer waar wij in lagen was koud, vies en had zeer slechte bedden. Het duurt een eeuwigheid voordat er warm water was. Verder geen enkele faciliteit op de kamers. Geen tv, geen koffie of thee, gewoon niets. Het is gehorig en gedateerd (en dan bedoel ik niet charmant gedateerd) Prijs kwaliteit was zeker niet in overeenstemming. Er was een kamer in gereedheid gebracht waar je afhaal eten kon nuttigen. Bij het uitchecken werd er 17,50 aan kurkgeld gerekend zonder dat daar vooraf over was gecommuniceerd. Totaal meer dan 400 euro voor 2 nachten gerekend. Wij komen nooit meer terug.

Kasteel Sterkenburg

Authentiek hoeft niet achterstallig te zijn, toch?
Door Ferry Albers op 14-04-2019

Top lokatie, maar... Maar authentiek hoeft niet achterstallig onderhouden of kapot te zijn, toch? Zeker niet voor de prijs wat er voor betaald wordt.

Laat ontbijt (na 9.30 uur pas mogelijk) maakt het erg lastig voor vroege vogels er na overnachting een hele dag op uit te trekken. Spijtig!

Heerlijke plek, goed verzorgd
Door Sophie van den Biesen op 26-06-2017

Dichtbij Utrecht en toch in de natuur

Hele mooie plek
Door Sammie op 26-06-2017

Wij hebben met 15 vriendinnen mogen verblijven op deze prachtige locatie. Echt een aanrader. Je zit er prachtig en rustig maar Utrecht is ook makkelijk te bereiken. Zo is er van alles wat!