Vakantiepark Mölke

We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Mölke voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Bijzonder overnachten op Vakantiepark Mölke. Altijd al eens in een boomhut of in een hooiberg willen overnachten? Hier kan het. Of ga een potje bowlen met het gezin. De rest van de dag vermaken de kids zich bij de kidsclub of in het zwembad. Huur een bootje en vaar over rivier de Midden Regge. De st...
Vakantiepark Mölke
Met mijn hond super goede service en medewerking van de medewerkers van Mölke. Ontspannen begint zodra je het park opkomt 😊👍🏻
Mooi kinderhuisje. Lekker ruim en zelfs speelgoed hoef je niet mee te nemen. Van alle gemakken voorzien. Al voor het 3e jaar Sinterklaasweekend daar gevierd
In verband met verbouwing thuis twee weken genoten van een prachtige tiny cabin. Alles supernieuw en stijlvol ingericht. Ondanks het weer twee mooie weken gehad en genoten van de rust ! Personeel ook supervriendelijk.

Vakantiepark Mölke
Huisje 1: schimmel die van de badkamer naar de woonkamer optrok. Slaapkamer die stonk. Vervolgens een ander Huisje gekregen.. omdat de schimmel niet behandeld kon worden met jonge kinderen in een huisje.. Huisje 2: ramen die niet dicht konden, deuren die niet meer open gingen o.a. van de badkamer.. 2 uur op technisch dienst gewacht. 1 vork aanwezig in het hele Huisje... Zwembad stelt weinig voor. Gehuurde bootje werd last minute gecanceld. Absoluut geen vakantiegevoel aan over gehouden, zelfs eerder terug naar huis gegaan.
De heerlijke Twentse gastvrijheid is ons zo goed bevallen dat we onderweg naar huis al heimwee kregen. Vanaf het moment van boeken kwam er af en toe een heel gezellig mailtje om de voorpret te verhogen en zelf een korte cursus Twents. Fantastisch! De accommodatie was prima en precies zo als omschreven. Schoon en opgemaakte bedden dat voelt toch heerlijk luxe! Geen vraag was te veel en altijd een vriendelijke antwoord en duidelijke uitleg. De locatie is zeker "om naar huis te schrijven" de weilanden aan de Regge met de koeien in de wei zijn hele fijne rustpunten. Sauna, hot tub alles is mogelijk bij Mölke. De informatie over openingstijden buten de seizoenen staat hel duidelijk op de website. De omgeving van het Park bied zo ontzetten veel mogelijkheden voor vermaak. Prachtige wandelingen over de Sallandse heuvelrug of gezellig winkelen in de de vele gezellige plaatsjes in de buurt. Kortom wij komen zeker terug!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 50_tot_200 |