In de Heuvelrug
VakantiehuisKoe in de kost (Bijzondere overnachting)
VakantiehuisHuisje aan de vecht
VakantiehuisVrijstaand boshuis in Rheezerveen, park Stoetenslagh
VakantiehuisLandgoed Nieuwhuis (Nieuwhuis Resort)
VakantiehuisWildeman
Bos: 50m
Restaurant: 50m
Adresgegevens | Denekamperweg 222, 7661 RM |
Vasse
Huis en tuin, heel prettig, ligt wel aan een drukke weg! Veel slordigheid, slecht beddengoed, gaten in muren, vieze picknicktafel, draden stekker, als de openhaard gebruikt wordt kan je de slaapkamer niet gebruiken, zit aan twee kanten. Enz, jammer!
Heerlijk huisje met een een fijne omgeving om te wandelen en te fietsen. De ruimte in het vakantiehuisje was meer dan goed en erg schoon .Alles was meer dan voldoende aanwezig zelfs een wasdroger wat erg fijn is voor een gezin met kinderen. Buiten een ruime tuin, met een picknick bank. Bedden geweldig. Een aanrader voor iedereen.
Aangekomen bij het vakantiehuisje zagen we dat we een goede keus hadden gemaakt. Alles was volop aanwezig. Genoeg servies, bestek, theekan, senseo, vaatwasmachine, was en droogmachine. De bedden waren prima en met ons tienen hadden we genoeg zit ruimte zowel binnen als buiten. De eigenaren wilde alles doen om ons thuis te laten voelen. Het zag er schoon en netjes uit complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Samen met 12 pers en 1 kind heerlijk genieten in het vakantiehuisje te Vasse. We keken bij binnenkomst onze ogen uit. Zo mooi en gezellig ingericht. Alles was aanwezig zelfs een wasmachine, afwasmachine en alles supper schoon. Een mooie tuin voor de kinderen en een mooie omgeving om evt. te fietsen of te wandelen. De bedden lagen heerlijk. Zelfs een prachtig kinder bedje. Wij hebben een fantastische weekend gehad en erg genoten. Eigenaars waren bereid om alles voor ons te doen Volgend jaar komen we zeker terug.
Het huis zag er op de fotos mooi en gezellig uit. In de praktijk viel het flink tegen. Weinig ruimte voor de hoeveelheid mensen. Een beneden ruimte voor allemaal. Gelukkig hadden we mooi weer dus konden we lekker buiten zitten, anders was het gewoon niet te doen. Er zijn enorm veel verbeterpunten voor de woning. Deuren sluiten niet of slecht! Er is 1 koelkast voor 14 mensen, koelkastrekjes zijn kapot. De vaatwasser is kapot. Oven is ontzettend smerig. De stoelen bij de eettafel zijn kapot. Er is erg weinig bestek. Pannen zijn vies en moeten afgewassen worden voor gebruik. Gordijnrails hangt los op meerdere kamers. Stucwerk wc komt naar beneden. Buiten geen fatsoenlijke stoelen maar picknicktafels die bijna instorten als je erop gaat zitten. Hekje naar tuin kan alleen provisorisch gesloten worden. Wasmolen is te vies om was op te hangen. Lampen werken helaas niet allemaal. Best wel jammer, betaalt er toch veel geld voor.
Wat een fantastisch huis voor een vakantie! Nostalgie en comfort zijn hier goed verenigd. Heerlijke tuin waar kinderen volop kunnen spelen tussen de omheining. Direct mooi wandelen en dorp biedt ook voldoende inkoopmogelijkheden. Aanrader voor wie met elkaar een heerlijk weekend of week wil doormaken. Minpuntje: traphekje ontbreekt.