Laagste prijsgarantie

Over Twente 6 persons

Ontdek de charme van Rijssen bij Twente 6 persons, waar gastvrijheid en comfort samenkomen. Omgeven door een weelderige tuin en perfect voor liefhebbers van het buitenleven, biedt dit hotel kosteloos parkeren en toegang tot internet in de gemeenschappelijke ruimtes. Geniet van het mooie weer op ons uitnodigende terras.

De ligging

Twente 6 persons verwelkomt vakantiegangers in het pittoreske Rijssen, een plek vol natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis. Hoewel details over de afstand tot het strand, de stad en bezienswaardigheden niet beschikbaar zijn, nodigt de omgeving uit tot het verkennen van de Twentse gastvrijheid en het groene landschap. Transportopties zijn niet gespecificeerd, maar de toegankelijkheid van kosteloos parkeren maakt het een ideale keuze voor reizigers met de auto. Verdere informatie over de afstand tot de luchthaven ontbreekt, wat de bezoekers aanmoedigt om zelf op ontdekkingstocht te gaan in de omgeving.

Twente 6 persons biedt een scala aan faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Geniet van de schoonheid van onze goed onderhouden tuin of laat de kinderen zich vermaken op de fraaie speelplaats. Voor degenen die met de auto komen, is er de gemakkelijke mogelijkheid tot kosteloos parkeren op ons terrein. Binnen het hotel zorgen we voor een comfortabele omgeving met toegankelijk internet in de gemeenschappelijke ruimtes, waar vakantiegangers kunnen ontspannen en in contact kunnen blijven met de buitenwereld. Hoewel details over zwembaden ontbreken, nodigt ons terras uit om te genieten van het mooie weer en de frisse buitenlucht.

Informatie specifiek over eet- en drinkgelegenheden binnen Twente 6 persons is niet beschikbaar. Zonder details over restaurants, bars of een all inclusive verzorgingstype, moedigen we vakantiegangers aan de lokale keuken van Rijssen te ontdekken. Dit biedt een uitgelezen kans om je onder te dompelen in de authentieke Twentse gastvrijheid en culinaire hoogstandjes.

Houdt er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken staan we graag tot uw dienst. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• EuroParcs De IJssel Eilanden

p.p. vanaf*

€ 294

EuroParcs De IJssel Eilanden

7.6
      Vakantiepark
      NederlandOverijsselKampen

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Holterstraatweg, 7462 PN

Twente 6 persons

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?