De Rozenstruik
We hebben de beste aanbieders voor De Rozenstruik voor je op een rij gezet:
City Hotel Hengelo
Hotel
Room service
Adresgegevens | Denekamperstraat 15, 7631 AA |
De Rozenstruik
Wij zaten in b&b art, melden bij de rozenstruik. Nette ruime kamer, heerlijk bed, kamer voorzien van waterkoker koffie chocolademelk en thee. Beviel zo goed dus 1 nacht extra bij geboekt.ontbijt in de rozenstruik, heerlijk en meer dan genoeg. Kortom wij komen zeker nog eens terug
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door de Heer Kreikamp, alles werd door hem uitstekend uitgelegd en we hebben een leuk gesprek gehad. (Bij ontvangst kregen we ook de keuze uit thee of koffie) Ook tussendoor is hij in voor een gezellig praatje.
Daarnaast is hij ook de Chefkok en wij moeten zeggen dit heeft ons echt verrast. Het diner was echt super lekker en meer dan genoeg voor ons. Alles was perfect gebakken en zag er heel mooi uit (super opmaak)
Wij hadden kamer nr 15 deze zit helemaal bovenin. Dit is een zeer ruime 2 persoons kamer met alles wat je nodig hebt. Heerlijk luxe bed! De kamer heeft een hele nette badkamer met een prettige douche.
Het restaurant is erg ruim en netjes met een hele mooi open haard. Combi van luxe en gezelligheid. Het ontbijt is erg ruim met keuze uit diverse broodjes/ei (gekookt of gebakken)/brood/thee & koffie/jus de orange/diverse beleg/groente/ en nog veel meer!
Lof voor hotel en personeel. Top!
Geen waterkoker, geen koffie apparaat, geen mini koelkastje, geen wasgel in de badkamer.
Radiator in doucheruimte was niet schoon, zat veel stof op.
We hadden dit niet verwacht van een 3sterren hotel.
We hebben alleen ontbijt gehad in het hotel, dit was prima.
De Rozenstruik
Vriendelijke eigenaren en prima kamer maar wat wij het leukste vonden was de geweldige tuin met vijver en de gezellige inrichting binnen! 3 gangenmenu hadden wij erbij geboekt en was zeker heel smakelijk. Dank voor het rekening houden met mijn eet wensen! En wat een leuk personeel hebben jullie in huis. Gastvrijheid zoals het hoort!! En dan de ligging . Je loopt zo Ootmarsum in. Onze 1e x hier. Wat een leuke winkels terrassen.. en kunst. En.. Wij hadden 2 ebikes gehuurd. Goede service via het hotel. Stonden avond van te voren al klaar! Fietsen is hier geweldig. Ootmarsum en Hotel de Rozenstruik.. Wij komen heel graag terug.