Resort de Arendshorst

Resort de Arendshorst
Een heerlijk weekend genoten in een bungavan plus. Het ontvangst was al super, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. We hadden een hele mooie bungavan, van alle luxe voorzien. Het uitzicht kon niet beter. Wie van rust houdt is hier op zijn plek. In de omgeving kan je mooi fietsen, wandelen of gewoon genieten van de natuur. Bij de receptie kan je broodjes en afhaalmaaltijden bestellen. Dit was super geregeld en optijd. Voor de visliefhebber is dit de ideale plek aan de Vecht. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.
Heerlijke plek midden in de natuur, de stilte is fantastisch. Toilletgebouw super netjes en schoon, vriendelijk personeel en een prachtige uitvalbasis om te fietsen in het mooie Vechtdal.
Wij hadden een mooie royale plek aan het water met een prachtig uitzicht over de Vecht en aan de overkant een groot weiland met een kudde schapen. Voor vissers een ideale plek waar veel gebruik van werd gemaakt. Jammer dat na een paar dagen onze rust werd verstoord door buren met twee keffende honden. Ik heb geen hekel aan honden maar bezorg je mede kampeerders geen overlast, jammer. Het toiletgebouw werd keurig schoon gehouden. Warm water verkrijgt men door middel van een pasje bij de douche en wasbakken, dat was even wennen. Op enkele kilometers ligt de prachtige plaats Ommen met zijn vele terrassen en gezellige winkels met voldoende keuze. In dat weekend bleek er in Ommen een fanfare festival, we hebben genoten. In de directe omgeving kan wandelen of fietsen bijvoorbeeld naar Dalfsen en Vilsteren. Prachtige boerderijen en zeer mooie onderhouden tuinen, een lust voor het oog. Dit was voor ons de eerste keer, maar niet de laatste.
We hebben de eerste week aan het water en de tweede week op het mooie groene gras gestaan. We hebben er mooie wandelingen en fietstochten gemaakt en natuurlijk heerlijk gegeten Het sanitair was keurig schoon. De camping was en wordt goed onderhouden. De eigenaar en het personeel waren uiters vriendelijk. We komen zeker terug. Met vriendelijke groetjes, Jan en Marijke en de hond Vriend.
Eigenlijk alleen maar pluspunten. We waren net na het hoogseizoen, en hebben genoten.
Zeer ruime campingplaatsen langs buitenkant van een groot veld. Mogelijkheid om aan de Vecht te staan. Schoon sanitair. Vrriendelijk receptioniste Prachtige rustige omgeving. Vismogelijkheden. En zwemsteigertje en klein strandje aanwezig. Een mooi startpunt voor landelijke fietstochtje en bezoek aan Ommen of Dalfsen.
Soort hotel
Bungalowcomplex | Beschikbaar |