Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Nationaal Tinnen Figuren Museum
Advertentie

Nationaal Tinnen Figuren Museum

9.7Fenomenaal

Score uit 5 reviews

0.2km van centrum

Op vakantie geweest naar Nationaal Tinnen Figuren Museum?

Review schrijven

 • 10Ellen02-08-2019

  Aanrader!

  Echt heel mooi en leuk museum, ook voor de kinderen erg leuk. Enorme collectie en mooi weergegeven. Veel geschiedenis komt langs en ook sprookjes.

  Rapporteren

  augustus 2019

 • 10J.w. Van Brink09-03-2019

  Erg leuk.

  We waren in de buurt en dachten even kijken of het open is. Dat was het niet maar de twee vrijwilligers die aan het werk waren lieten ons alle nieuwe dingen zien die geëxposeerd waren. Het is z'on leuk museum met zulke aardige mensen dat moet je een keer gedaan hebben. Bedankt mannen!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in maart 2019

 • 9Plumosus24-05-2017

  Zo leuk museum

  Tinnen poppetjes werden er gegoten ze deed het ook nog eens voor ons 2 e omdat er later een grote groep zou komen . Echt de moeite waard om te bezoeken Er werd wel verteld dat het misschien dicht moest wegens geld gebrek

  Rapporteren

  Gereisd met partner in mei 2016

 • 10Anna31-07-2016

  Super mooi

  Het is een mooi en leuk museum zeker voor de kinderen! Veel plezier beleefd!

  Rapporteren

  juli 2016

 • 1Hofman08-08-2015

  Zware teleurstelling

  We komen speciaal met onze 4 kinderen (waarvan onze jongste 3 weken oud is, dit is het eerste uitstapje met kersverse gezin.) op deze zaterdag uit Wijhe naar Ommen gereden omdat we via de mail van onze museumjaarkaartabonnement een tip hebben ontvangen dat het tinnenmuseum in Ommen zo leuk zou zijn. Daar aangekomen blijkt dat we geen gratis toegang hebben (zoals wel vermeld staat op de site van het museum) en dat we totaal nog 7 euro bij moeten betalen. Ook is er geen mogelijkheid om tinnen figuurtjes te schilderen en om tingieten te bekijken (waar op de site wel "mee gelokt wordt) We hebben besloten om weer terug naar huis te keren, onze kinderen waren zwaar teleurgesteld. Waardeloos, vermeld dit dan beter op de site!

  Rapporteren

  augustus 2015