De Wilde Roos
VakantieparkLandgoed Het Rheins
Vakantiepark
Adresgegevens | Emslandweg 1D, 7731 RP |
De Wilde Roos
Beheerders echtpaar staat altijd voor je klaar. Dat voelt geweldig. Bungalow nummer 6 is heel erg mooi en compleet en heel erg schoon. Ommen is een prachtige stad, er is veel te doen. Prachtige omgeving. Bij Wim en Harriët voelt het als thuiskomen.
Allereerst kregen we een na de tel.reservering per ommegaande een hartverwarmende persoonlijke mail n.a.v. een trieste gebeurtenis. Bij aankomst was er eerst koffie met iets lekkers en een fijn gesprek aan de stamtafel. Toen naar ons huis nr.6. We voelden ons direct thuis. Warme inrichting, heerlijk bed, wasmachine met droger en de comfortabele relaxstoel maakte het helemaal compleet. Bij vertrek wederom even nakletsen met een bakje koffie. Direct maar weer geboekt voor volgend voorjaar!
Hele schone en mooie ingerichte huisjes. En een warm welkom door w en Harriet. Zeker voor herhaling vatbaar.
De Welness woning met carport en grote tuin is een heerlijke woning waar het echt thuis komen is. Met opgemaakte bedden en altijd een attentie; wij komen hier al jaren en gaan zeker weer terug.Wim en Harriet denken met je mee; zijn deze keer met onze kinderen en kleinkinderen geweest. Werd geregeld dat er kinderstoel,campingbedje en box was.bij aankomst altijd een warm welkom met thee/koffie en kletskop en een praatje.
En als kers op de taart konden we nog koffie met gebak gebruiken in Ommen.In een prachtige omgeving. Voor fietsers en wandelaars genoeg te zien en ook met de auto kun je erop uit.
Natuurlijk zijn we dit jaar ook weer geweest, we kunnen niet meer zonder tenminste een weekje " De Wilde Roos". Even tot rust komen, genieten van en met elkaar. Zoals gebruikelijk staat bij aankomst de koffie al weer klaar en hebben we een hartelijke ontvangt van Wim en Harriet. Het voelt weer als thuiskomen. Natuurlijk is in het huisje ook alles weer top geregeld, zelf aan onze twee kleinkinderen is gedacht.
Met heimwee moeten we na een week weer naar huis. Terug naar de dagelijkse gang van zaken, maar wel heerlijk uitgerust en weer vol energie. Top wederom bedankt.
Ik ben de maand Oktober t/m half nu November nog bij de Wilde Roos.
Dit was mijn 14 e x minimaal.
Alleen bij Wim en Harriet Weithkamp.
Anders wil ik niet. Hartelijk welkom en Liefdevolle mensen. Hart op de goede plek.
Gezellig en niets is teveel. Wim heeft nog een nieuw nespresso apparaat met cups gebracht. Altijd zorgelijk en hartelijk.
Als je in de sfeervolle bungalows komt staat er altijd een welkoms pressend klaar. Zelfs de kaarsen staan klaar. Zo is aan alles gedacht. Het is schoon en de bedden zijn opgemaakt. A voor mij geen ander meer.
Als ik me verveelde kon ik naar voren lopen. Daar zaten Wim en Harriet met een kop koffie klaar en de pot met kletskoppen.
Ik vind ze verdienen een vette 10.!