Ootmarsumsestraat

Ootmarsumsestraat
Fantastische B&B in het centrum van Oldenzaal. Comfortabel, van alle gemakken voorzien, en gezellig ingericht Heel schoon. Leuk dat je lp’s kan draaien en buiten kunt zitten. De vriendelijke en gastvrije eigenaren geven je echt het gevoel dat je je gang kunt gaan. Het ontbijt was verzorgd en rijkelijk. De bedden zijn heel goed! Kortom we hebben hier een heerlijk verblijf gehad.
Fantastische B&B in het centrum van Oldenzaal. Comfortabel en schoon. Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De bedden zijn uitstekend! Leuk dat je lp’s kan draaien. Fijn ook dat je buiten kan zitten. De vriendelijke en gastvrije eigenaren geven je echt het gevoel dat je lekker je gang kunt gaan. Het ontbijt tot slot was rijkelijk en goed verzorgd. Kortom we hebben hier een heerlijk verblijf gehad.
Heel ruim, schoon, mooie tuin, flexibel, heerlijk ontbijt met vers fruit, welkomstdrankjes en gevulde koelkast, Nespresso koffie en thee in het verblijf, gelegen in het centrum, supermarkt tegenover, platen, muziek dvd's, films, beamer, Dolby surround, grote tv. PERFECT!
Alles was schoon, vriendelijke gastvrouw, lekker ontbijt, ook voor de kinderen was er speelgoed. Echt een aanrader
Deze B&B is werkelijk van alle gemakken voorzien. Leuk, gezellig en knus ingericht! Zeer goede service door leuke gastvrouw! Wij kregen een heerlijk uitgebreid vers ontbijt. Ook wij komen hier vast nog eens terug!
Echte Twentse gastvrijheid! Midden in het centrum van Oldenzaal, maar toch heel rustig gelegen. Een gezellig ingericht "huisje", van alle gemakken voorzien, schoon en netjes! Beneden een woonkamer en boven een royale slaapkamer met een douche/toilet en wastafel. Alles ziet er als nieuw uit. Voor onze dochter van 2,5 stond er zelfs speelgoed klaar. Met alles werd rekening gehouden. We zijn van plan weer terug te komen.!
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |