9.9FenomenaalScore uit 9 reviews

Ootmarsumsestraat

9.9FenomenaalScore uit 9 reviews

Uitstekend
Door Mirjam Rozendal op 03-09-2022

Fantastische B&B in het centrum van Oldenzaal. Comfortabel, van alle gemakken voorzien, en gezellig ingericht Heel schoon. Leuk dat je lp’s kan draaien en buiten kunt zitten. De vriendelijke en gastvrije eigenaren geven je echt het gevoel dat je je gang kunt gaan. Het ontbijt was verzorgd en rijkelijk. De bedden zijn heel goed! Kortom we hebben hier een heerlijk verblijf gehad.

Uitstekend
Door Rozendal-Lugtenborg op 03-09-2022

Fantastische B&B in het centrum van Oldenzaal. Comfortabel en schoon. Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De bedden zijn uitstekend! Leuk dat je lp’s kan draaien. Fijn ook dat je buiten kan zitten. De vriendelijke en gastvrije eigenaren geven je echt het gevoel dat je lekker je gang kunt gaan. Het ontbijt tot slot was rijkelijk en goed verzorgd. Kortom we hebben hier een heerlijk verblijf gehad.

Perfect tot in de puntjes
Door Hans de Jong op 09-08-2020

Heel ruim, schoon, mooie tuin, flexibel, heerlijk ontbijt met vers fruit, welkomstdrankjes en gevulde koelkast, Nespresso koffie en thee in het verblijf, gelegen in het centrum, supermarkt tegenover, platen, muziek dvd's, films, beamer, Dolby surround, grote tv. PERFECT!

Super
Door Van veen op 19-02-2020

Alles was schoon, vriendelijke gastvrouw, lekker ontbijt, ook voor de kinderen was er speelgoed. Echt een aanrader

Zeer leuke B&B!
Door R.Fischer op 30-04-2014

Deze B&B is werkelijk van alle gemakken voorzien. Leuk, gezellig en knus ingericht! Zeer goede service door leuke gastvrouw! Wij kregen een heerlijk uitgebreid vers ontbijt. Ook wij komen hier vast nog eens terug!

Meer dan een B&B
Door Hilda op 16-05-2013

Echte Twentse gastvrijheid! Midden in het centrum van Oldenzaal, maar toch heel rustig gelegen. Een gezellig ingericht "huisje", van alle gemakken voorzien, schoon en netjes! Beneden een woonkamer en boven een royale slaapkamer met een douche/toilet en wastafel. Alles ziet er als nieuw uit. Voor onze dochter van 2,5 stond er zelfs speelgoed klaar. Met alles werd rekening gehouden. We zijn van plan weer terug te komen.!

Soort hotel
Kleinschalig