Ikkinkshof
Camping info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieDe Pallegarste
Fantastisch338 reviewsAward ZilverErg kindvriendelijk Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieDe Vechtvallei
Fantastisch334 reviewsAward ZilverErg kindvriendelijk
- René en Nita van Paasen30-11-2022
Fantastisch
Hele leuke camping. Goed schoon sanitair. Wordt vaak schoon gemaakt. Zeer ruime plekken, rustige omgeving. Zeer ruime plaatsen. Hele mooie camping. Fijne eigenaren, ze zijn altijd enthousiast over jouw verhalen. De ligging is uniek. Om te wandelen zit je direct in de bossen, fietsen kun je overal naar toe. Holterberg dicht bij om reeen te spotten. Deventer om te shoppen en de mooie geschiedenis. ‘S Avonds met de boswachter de bossen in. Echt geweldig.
- Fam.Bannink31-07-2022
Geweldig.
Hele mooie rustige camping met ontzettend lieve eigenaars.Aan het einde van onze week kreeg mijn vrouw een ongeluk en de eigenaresse kwam naar mij toe en was heel erg meelevend.Ze kwam bijna dagelijks om haar interesse te tonen en vragen hoe het met mijn vrouw was.Eetgelegenheid en zwemmen in de omgeving Top camping.
- Zwembad
- Eetgelegenheden
- Carla14-06-2022
Eenvoudig goed
Nette camping met mooie ruime plaatsen in een prachtige omgeving. Een waar wandel- en fietsparadijs niet ver van de Sallandse heuvelrug. Het sanitair is eenvoudig maar schoon, je kunt er heerlijk douchen. Prima snel Wifi. Een bijzonder vriendelijke eigenaresse. Wij hebben het erg naar onze zin gehad.
- Hennie Storm14-05-2018
- Yvonne Verbeek30-05-2017
- ma06-07-2015
superplek
Superstek. Rustige kleinschalige camping . Svr aangesloten. Niet nieuwste sanitair maar alles is netjes en heel en superschoon. Speeltoestellen: trampoline, schommel. Zandbakje, wipkip. Gratis supersnel wifi. Mooie omgeving. Tevens mooie caravan te huur met voortent. Aanrader en wij komen zeker terug
- bertbekhuis09-05-2014
Heerlijk stil! Super gastvrij!
Hebben 3 nachten gestaan, heerlijk stil en ruime mooi gemaaide plekken. Prima ontvangen door Jenny en Freek. Wandelingen door de prachtige omgeving beginnen vanaf de camping. Ook voor fietsers is het een mooi startpunt. Super schoon sanitair, dat gedurende de dag regelmatig gecontroleerd wordt door Jenny. Fietsen gaan in de schuur en kunnen daar geladen worden.
Camping Ikkinkshof info
Camping-informatie