De Huttert
We hebben de beste aanbieders voor Appartement De Huttert voor je op een rij gezet:
- Kamers
- Telefoonnummer+31 572301274
- E-mailadres[email protected]
- AdresgegevensNieuwe Twentseweg 3, 8105 SE
- WebsiteAppartement De Huttert
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieReggedalhoeve Boerderijappartementen
AppartementFenomenaal5 reviewsPrachtig gelegen
- Willy Bos05-08-2022
Wat betreft de camping: Nooit weer!
De bed en breakfast was prima! Familie stond op de camping, waar ik ook grotendeels verbleef. Ik was verbaasd dat ik mensen met closetrollen zal lopen en dat voor douche en afwaswater betaald moest worden. Dit is toch echt achterhaald, dat zie je nergens meer. Dat de camping niet goed bezet was, verbaasde me dus niet, want het was ook niet goedkoop voor een boerencamping, je zou voor deze prijs op z’n minst een zwembad verwachten. In de omgeving niets te beleven, dan moet je al naar Ommen.
- Kamers
- Vera16-11-2021
- Theo10-08-2021
- Johan27-07-2021
Slecht.
Nooit meer. De gastvrouw heeft de Eurotekens in d’r ogen. Geen toiletpapier in de toiletten want dat wordt door iedereen meegenomen. Douche’s moet je betalen want alle racefietsers die hier langs komen die komen hier gratis douchen. Dat waren antwoorden op onze vragen. Verder aan een heel smal weggetje gelegen, waar ontzettend hard wordt gereden. Zeer gevaarlijke situaties mee gemaakt. Wandelaars en fietsers moeten echt uitkijken. Verder een plek toegewezen gekregen op een veldje achteraf waar wel stroom maar geen water aanwezig was. AFRADER.
- Inrichting
- Ruimte
- Hygiëne
- Mieke21-12-2020
Echt een aanrader ook voor kinderen.