't Borghuis
In de Heuvelrug
VakantiehuisKoe in de kost (Bijzondere overnachting)
VakantiehuisHuisje aan de vecht
VakantiehuisVrijstaand boshuis in Rheezerveen, park Stoetenslagh
VakantiehuisVasse
VakantiehuisLandgoed Nieuwhuis (Nieuwhuis Resort)
VakantiehuisWildeman
Wasmachine
Adresgegevens | Oldenzaalsestraat 135 B, 7581 PZ |
't Borghuis
Wat een weekend!
Ik had goede verhalen gehoord over ’t Borghuis, en keek dan ook ontzettend naar het weekendje weg uit.
Dat het zó mooi is, had ik echter nooit verwacht. Het was een fantastisch weekend. De eigenaren waren ontzettend zorgzaam en hebben ervoor gezorgd dat ons aan niets ontbrak. Wat heb ik genoten van de grote tuin met het mooie uitzicht. Prachtige lange wandelingen kunnen maken en heerlijk bijgekomen van de drukte thuis. Ik woon immers in de stad dus dan weet je het wel, dan is dit éxtra genieten.
Ik zou heel graag weer op korte termijn willen boeken voor nog een weekendje of bij voorkeur zelfs wat langer. Ik heb namelijk niet eens de tijd genomen om lekker in de hottub te zitten dus dat staat voor de volgende keer sowieso op de planning.
Eigenaren van ’t Borghuis, via deze weg wil ik jullie nogmaals ontzettend bedanken voor jullie gastvrijheid en tot héél snel!
Groeten Willem
Super mooie groene omgeving, we hadden een kamer met prachtig uitzicht. Huis fantastisch, kwamen niets tekort. Verjaardag hier gevierd met familie, dit gaan we elk jaar doen!
Wat een fijn ruim en sfeervol huis voor een grote groep. Alles was er en de locatie is geweldig. Je loopt zo het bos in en we hebben genoten van de Hot Tub.
De whiskey en wijnproeverij in het huis door Johan (Distilleerderij Horstman) en Renate (De Wijnkamer Holten) was super leuk en leerzaam.