Erve Spit
Wij waren afgelopen week in het vakantiehuisje van Jan & Helma, Erve & Spit. Heel bijzonder ingericht met klokken en prachtige denk antieke meubels wat je een huiselijk gevoel geeft. Super schoon, en de keukeninrichting is meer dan compleet. Alles is gewoon top, en een 10 plus locatie waardig.
Wij zijn in huis Erve Spit geweest van 29 Juli tot 5 Aug, we waren weer zeer tevreden hele fijne eigenaren Helma en Jan Spit super gezellig je wordt ontvangen met een lekker bakje koffie en wat lekkers erbij Als je van rust houd dan is dit een perfecte plaats. ontzettende mooie omgeving, Plaats Ootmarsum heel mooi kunstdorp. gezellige terrasjes en je kunt er heerlijk eten.
We voelden ons gelijk thuis in het huis en de omgeving, stil, weilanden en koeien om je heen, ruziemakende mussen en zeer oprecht vriendelijke gastheer en vrouw. Alle dagen gefietst, er is zoveel moois te zien rondom de boerderij. Dan thuis komen in een compleet verzorgd en gezellig huis is dan geweldig.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |