6.5VoldoendeScore uit 15 reviews

Erfgoed Bossem

6.5VoldoendeScore uit 15 reviews

Matig
Door Claudia op 03-05-2023

Lodgetent met hottub gehuurd. Tent keurig, prima bedden. Hottub zou in 2 uur warm moeten worden, na 5 u stoken nog niet warm. Gemeld bij de receptie de volgende dag,(na 18 u zijn ze dicht) konden ze nu niks meer mee was het antwoord. Ik had het s avonds moeten melden, ze wonen op het erf 🤷🏻‍♀️ Als troost een flesje koffielikeur gekregen. Ontbijt s ochtends in de boerderij,om 9.25 u waren er geen broodjes, Croissants en eieren meer. Broodjes konden ze wel bakken, 15 min. Ontbijt was tot 10 u dus mij lijkt dat dan nog wel handig.

Het zag er allemaal sjiek en netjes uit maar qua organisatie en gastvrijheid kan het beter. Niet voor herhaling vatbaar voor ons.

Een geweldig verblijf
Door Thijmen fox op 17-08-2020

Kamping op en top, met mijn familie in de lodgetent gelogeerd, heerlijk alles zat er op en aan. Vriendelijke bediening, aardig mensen en erg lekker eten. Tot een andere keer

PS de beefburgers zijn erg lekker

Gezellig, mooie natuur, accomodatie aanpassen!
Door Steen op 07-08-2019

Lodge tent nr. 7 . Het erfgoed is mooi en de natuur eromheen ook! In de tent is het een en ander aan vervanging toe: bankje zit niet lekker en is oud en vies, geen scherm voor het toilet , de badtube lekt en je kunt je niet afspoelen (koud of warm kraan mengen lukt niet) dit doe je op de camping. Deze douche is lekker warm en goed. Verder meubels ok! Bedden lagen redelijk. Genoeg schone handdoeken en mensen van het erfgoed zijn aardig. Geen haakjes of rekjes of kast om kleding op te hangen. (Dus leg je alles op een stoel, jammer. Mijn advies zou zijn overnacht eens in de tent en pas wat dingen aan dan is het een super locatie!

Erfgoed Bossem

Een grote teleurstelling
Door Ferry op 01-05-2019

Een grote teleurstelling! In verhouding ontbijt en verblijf 132 euro. Daarvoor kregen wij een gedateerd verblijf die groezelig is. Bankje zit zeer slecht en is vies. Keukenspullen niet compleet. Slot deur werkt niet goed. Ontbijt minimaal (een appel en een sinaasappel voor twee personen?) en nauwelijks beleg. Stoeltjes om buiten te zitten zijn slecht. Geen theedoeken, handdoeken waren vergeten.

Leuk, misschien ooit nog een keer.
Door M&M op 06-08-2018

Een hele leuke plek in Twente. Leuke lodgetenten en leuk om eens te proberen. Wij hadden geluk met mooi weer. Het was alleen zo heet (de eerste dag 36 graden), dat je overdag niet bij je tent kon verblijven. Er zat geen parasol bij, deze was in de omgeving nergens meer te koop en ook de accommodatie kon niks regelen... dit was erg jammer, daardoor konden we met de kleintjes niet lekker buiten zitten. Verder was bij ons de tobbe helaas lek (dit maakt het eigenlijk juist zo leuk) en hadden we 1 dag de ontbijtmand besteld. Dit is dan 11 euro pp en 5 euro per kind. Hier krijg je heel weinig voor, dit vonden wij het geld niet waard. Het is wel makkelijk zo voor de eerste dag. Je moet er van houden dat je met alle tenten op elkaar uitkijkt en samen een veldje deelt. Zo wordt het niet aangeboden. Wij vonden dit met kleine kinderen wel erg leuk vanwege het spelen. Wij zouden hier misschien wel weer eens terugkomen voor een kort verblijf.

Super
Door Annie op 07-07-2018

Alles was perfect, mooie uitstraling, goede service en ontzettend gastvrije mensen