7.7GoedScore uit 213 reviews

De Bergvennen

7.7GoedScore uit 216 reviews

Fort oranje
Door Gast op 22-04-2020

Camping zelf is prachtig. Daar is ook alles mee gezegt!!! Kantine bijna altijd gesloten, animatie flut, en de beheerder?? Hij kan je niet eens fatsoenlijk te woord staan. Hoorde dat de camping verkocht gaat worden, misschien maar goed ook!! Laten ze er een mooi park van gaan maken.

Voor herhaling vatbaar
Door Fam. van de Bunt op 07-10-2019

We hadden een mooi chalet met moderne, complete inrichting. Door het overdekte terras konden wij met en regenbuitje ook buiten zitten. 's Avonds konden de spotjes aan. Relaxte sfeer en een prachtige omgeving. Een heerlijk restaurant in de buurt.

Never nooit meer
Door Gast op 27-09-2019

Prachtige omgeving. Vreselijke camping net fort oranje. Ziet er niet uit. Gastvriendelijkheid ook maar niet over beginnen. En overlast van de vaste gasten die blijkbaar alles mogen. Bouwen verbouwen. Wettelijk gezien mag dit niet eens. Ivm brandveiligheid als ze toch controle krijgen! Kunnen ze de toko sluiten.

De Bergvennen

geweldig
Door Fam. de leeuw op 09-09-2019

Wij hadden een heerlijke tijd in een chalet . Het was genieten van de camping en van de omgeving. Een vriendelijke camping. Als je voor rust wil moet je daar heen. Fam. de Leeuw

Heerlijke vakantie genoten!
Door Dhr v/d Heuvel op 28-08-2019

Via internet een tent gehuurd op camping de Bergvennen. Goed ontvangst en vriendelijke man die ons de tent heeft aangewezen. Tent prima in orde. Genoten van het meertje en onze spelende kinderen. Kinderen blij, ouders blij zeggen we toch? Natuurschoon, heerlijke omgeving en de Duitse keuken om de hoek! Geweldig! Voor ons zeker nog een keer!

Voor ons geen andere camping meer!
Door Jolanda op 17-08-2019

Super gezellige camping. Voor elk wat wils. Zelfs onze kinderen van 18 en 2x 17 hebben zich uitstekend vermaakt. Na 4 jaar prachtige seizoensplek aan de visvijver, dit jaar een stacaravan op wederom een prachtige plek gekocht . Beheerder zeer behulpzaam. Evenals de andere vaste gasten die op de camping staan. Zonder hen hadden we dit niet kunnen doen. We voelen ons meer dan welkom.