Gastenboerderij Kosman
Vakantiehuis info
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieGroepsaccommodatie Melody Ranch
VakantiehuisFenomenaal64 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatieVrijstaand boshuis in Rheezerveen, park Stoetenslagh
VakantiehuisFenomenaal7 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatie
- Santegoets10-08-2021
Geweldig
Heel mooi verblijf met sauna en hottub. Bedden waren opgemaakt bij aankomst en ontzettend lieve gastvrouw. Huis en omgeving waren in 1 woord geweldig. Dikke aanrader voor families en vrienden. Borg werd na 2 dagen al terug gestort.
- Brenda30-09-2019
Heerlijk genoten, familieweekend!
Prachtig onderkomen, met heerlijke hottub (helaas zonder filter) en sauna. Ondanks de regen hebben we veel buiten doorgebracht onder de 2 overkappingen. We waren met 10 kinderen (1-14 jaar) en 10 volwassenen, en de ruimte was daar perfect voor. Het zijn vooralsnog 2 aparte huizen, zou fijn zijn als er wellicht tzt een tussendoor zou kunnen komen voor de winters, maar met de temperatuur die wij hadden was het prima om buitenom te gaan. Leuk speelveld erbij, weinig verkeer, mooie badkamers, fijne slaapkamers, vriendelijke eigenaren. Aanrader!
- Daisy en Gerard19-11-2018
Heel erg fijn!
Wat was het genieten! Neem je zwemkleding mee want de hottup en de sauna waren heerlijk in deze koude november maand! Super mooie badkamers, helemaal gerenoveerd. Overal lekker vloerverwarming, mooie kamers!
Het enigste minpuntje waren de banken, die waren aardig doorgezakt.
- Engelschman21-04-2017
Geweldig in één woord
Geweldig gebouw waar wij met 21 personen (familie) waren. Mooie inrichting, prima tweepersoonskamers, mooie badkamers(1 per 2 kamers van 2 personen) ,inventaris van keuken zeer goed, uitstekend geschikt voor kinderen. Behulpzame eigenaars. Prima overdekt buiten zitten. Sauna en hottub geweldig! Partyservice Holten aan te bevelen voor maaltijden.!!
- Inge Hoeve28-08-2016
- Jen09-08-2016
Heerlijk!
Wij zijn hier geweest en het was in één woord geweldig! Super ontvangst, alles super netjes schoon en de omgeving is ook prachtig, wat een groen! De hottub en speeltuintje voor de kinderen ook zeer verzorgd en leuk! Wij komen zeker een keer terug!
Vakantiehuis Gastenboerderij Kosman info
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensOude Deventerweg 43, 7451 LT