/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F552e3bd7-2f4e-4e56-912b-3521fe06380d%2F5a11da69-687e-4d61-bbac-3761333493b0.webp)
Borkerode
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02490000-02499999%2FE2490017.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3005530.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01830000-01839999%2FE1836825.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01830000-01839999%2FE1837745.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02490000-02499999%2FE2490023.jpg)
Vakantiehuis info
Borkerode
Nog nooit eerder zo'n prachtig vakantiehuis gehad! Met heel veel liefde en aandacht door de eigenaren, zo verzorgd en schoon. Heel fijn persoonlijke ontvangst met heerlijke lekkernijen. Aan werkelijk alles is gedacht, niets ontbreekt. En als er toch iets mocht zijn, snelle service. Huis staat in het bos, vogeltjes fluiten en de zon op verschillende terrassen, genieten van de goed onderhouden tuin. Eigenlijk wilden we niet meer naar huis :), maar hele goede reden om nog een keer terug te gaan.
Wij grootouders, kinderen en kleinkinderen, hebben een week doorgebracht in dit sfeervolle huis. Wij werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse met kerststol, flesje wijn en allerlei lekkernijen voor de kids. Het huis was geheel in kerstsfeer met kerstboom en kerststukjes. Huis superschoon met heerlijke bedden. Eekhoorntjes en vogels in de tuin. Wij komen zeker hier terug en dan misschien in het voorjaar, zodat wij nog meer van de prachtige natuur kunnen genieten. Echt een aanrader!!
Dit vakantiehuis was een geweldige thuisbasis voor onze vakantie in Holten. Wat een mooie omgeving, heerlijk gefietst, op terrasje in Holten en dan heerlijk naar Borkerode terug. Het vakantiehuis is luxe uitgevoerd en zeer compleet.
Wij verbleven voor de 2e keer in dit mooie vakantiehuis. Hartelijke ontvangst door eigenaresse.Het huis is van alle gemakken voorzien.Er ontbreekt echt niets.Prachtige tuin met mooie grote tafel en stoelen.Heerlijk fietsen in de mooie omgeving.
Super huis in een mooie omgeving. Sfeervol ingericht en het ontbreekt je aan niets. Warme ontvangst met koffie en lekkernijen, je voelt je gelijk thuis. Echte aanrader voor 50+. Heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Ze hebben meerdere huizen met dezelfde uitstraling. We komen zeker terug.
Voor ons, 2 gepensioneerden, een uitstekende locatie om te verblijven. Onze extra waardering voor Henriëtte, niet alleen omdat wij geweldig ontvangen zijn in een sfeervolle bungalow, inclusief kerstboom en kerststukjes en veel lekkernij, maar vooral ook voor de gevulde voerplaatsen voor eekhoorns en vogels. Een verblijf in Borkerode kunnen wij een ieder aanbevelen.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |