Groepsaccommodatie de Twentse Hoeve
- Telefoonnummer+31 54 669 7308
- E-mailadres[email protected]
- AdresgegevensHexelseweg 80, 7645 AM
- WebsiteVakantiehuis Groepsaccommodatie de Twentse Hoeve
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieGroepsaccommodatie Melody Ranch
VakantiehuisFenomenaal64 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatieVrijstaand boshuis in Rheezerveen, park Stoetenslagh
VakantiehuisFenomenaal7 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatie
- GL16-01-2017
Prachtige accomodatie
- Frans24-06-2012
Geweldige groepsaccomodatie
Weekend verbleven met 18 personen in deze accommodatie. Zaterdag nog extra gasten voor de BBQ. Voldoende ruimte en luxe. Bedden zeer goed. Goede gescheiden slaapruimtes. Ruim voldoende badkamers en toiletten. Inrichting functioneel en luxe. Eigen terras met voldoende zitplaatsen en tafels. Prima combi met BBQ. Keuken met dubbele koelkasten en vaatwassers prettig.
- M. Rothengatter27-04-2012
- henk23-04-2012
prima huis, aardig park. Jammer van de drukke weg.
Groot huis, voldoende voor 18 personen, keuken is goed uitgerust. voldoende sanitaire voorzieningen. Kamers beneden liggen wel direkt aan de woonkamer. bedden zijn goed. Enige minpuntje is de drukke weg die langs de accomodatie loopt, die geeft voor de kamers boven wat geluidsoverlast in de omgeving voldoende te doen. Op park speelmogelijkheden voor kinderen
- Fam. Schoonbeek14-02-2012
Wat een luxe!
Wij zaten in de 18 persoons accommodatie. Deze was sfeervol ingericht; alles leek nieuw. Ook de rest van de inrichting was prima verzorgd met ontzettend veel ruimte. En wat een prachtige keuken! Het ontbrak aan niets. In Hoge Hexel wat winkeltjes in en uit geweest. Op het park hebben we lekker gegeten bij de Bistro. Jammer dat we onze schaatsen vergeten waren, want op de plas kon je prachtig schaatsen.
- Hans Molenaar14-02-2012
Luxe accommodatie voor grote gezelschappen
We waren met 18 personen waaronder een opa in de roelstoel. Het invalidetoilet en douche zijn heel handig. We hebben een leuke gps toch gedaan en voor de ouderen een fietstocht met electrische fietsen. Mooie, nieuwe inrichting en een leuk restaurant op het park.
- Jan14-02-2012
Twentse Hoeve groepsverblijf Tolplas
Erg leuk gehad, hele familie onder 1 dak, sauna erbij. Goed nieuws is dat je zelf allerlei activiteiten kunt kiezen. Golfen, fietsen, avonturenpark Hellendoorn, zwemmen (winter hebben we zelfs geschaatst op het Tolplas meer!). De avond lekker gegeten in het Restaurant AanDeTolplas. De eigen keuken in het groepsverblijf is groot, we konden daar ook goed uit de voeten met bijna 18 mensen. Toplui daar op de Tolplas.
Vakantiehuis Groepsaccommodatie de Twentse Hoeve info
Het complex
- Aantal bungalows6
- CafeBeschikbaar (1)
- KrantenkioskBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsNiet beschikbaar
- BarsBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- Contactloos betalenBeschikbaar
Receptioniste, 24-01-2017
Beste GL,
Wat fijn dat u en uw groep heeft genoten van een verblijf in één van onze Twentse Hoeves. Wij danken u voor uw bezoek en mooie beoordeling.
Graag tot ziens op De Tolplas!
Met vriendelijke groet,
Dyone,
Receptioniste "Recreatiepark De Tolplas"