Van der Valk Hengelo

We hebben de beste aanbieders voor Van der Valk Hengelo voor je op een rij gezet:
Van der Valk Hengelo
Heerlijke overnachting gehad. Zeer vriendelijke en hardwerkende medewerkers. Kamer keurig met een heerlijke regendouche. Lekker warm en schoon zwembad met sauna's. Driegangenmenu zat bij de prijs inbegrepen, ruime keuze en heerlijk bereid. Ontbijt uitgebreid en perfect. Trappenhuis inderdaad wat gedateerd maar daar gingen we niet voor. Echt een aanrader.
Behalve de prijs die een stuk hoger lag dan dezelfde keten van dit hotel gister in Leeuwarden was de service ook beduidend minder. Er stond voor 2 personen maar 1 klein potje shampoo en douchegel, nauwelijks voldoende voor 1 persoon. Bij navraag konden we dit komen halen maar we waren doodmoe net aangekomen en de 1 zou in het bad en de ander onder de douche, dus weer opnieuw aankleden en ophalen was geen optie. Best een dure bestelling gedaan wat betreft roomservice, dit koste niet alleen € 12,50 extra maar het duurde een uur voordat ze het kwamen brengen. Het hotel in Leeuwarden was alles toch iets beter geregeld, alles ook gezellig in de kerstsfeer en heel behulpzaam. Een waterkoker mist hier ook op de kamer.

Van der Valk Hengelo
Mooie superior kamer. Ruim opgezet. Schoon sanitair. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten en drinken helemaal goed. Wij waren er toen net de eerste dag de restaurants weer open mochten en ik had er wel moeite mee dat er mensen zonder mondkapjes werden toegelaten bij het diner. Tegen ons was gezegd dat het restaurant alleen open zou zijn voor hotelgasten, reserveren zou niet hoeven maar er waren meer mensen van buiten dan van het hotel en dat geeft niets maar er liepen er veel zonder mondkapje bij. Bij het ontbijt was het wel heel goed geregeld. Minpunt: na het inchecken moet je op zoek naar je kamer en dat is echt een doolhof. Geef gasten een klein kaartje met routewijzer naar de kamer. Wij waren niet de enige die de weg kwijt waren.
Gewoonweg een mooi Van der Valk hotel. Prachtig mooie kamer en luxe badkamer. Ze zijn nu een welnessgedeelte aan het bouwen. Dat is voor het uitzicht van de kamers minder prettig vind ik. Over het algemeen zijn dit soort hotels met het openbaar vervoer lastig te bereiken. Er was wel een bushalte redelijk in de buurt, maar met voetgangers wordt gewoonweg geen rekening gehouden. Geen tot weinig voetpaden dus om het hotel. Ontbijt was prima, dat is ook het enige wat we gebruik van hebben gemaakt qua eten.
Huisdieren | Beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |