We hebben de beste aanbieders voor City Hotel Hengelo voor je op een rij gezet:
City Hotel Hengelo
Prima hotel met vriendelijke mensen. We waren zeer begeesterd door de herinneringen aan de Stork fabriek, zoals de delen van machines op de derde verdieping.
Prima verblijft, nette en schone kamer. Her en der zou een facelift wel mogen, maar het leek in ieder geval schoon. Douche was niet goed afgesteld, was veel te warm. Maar dat heb je snel zelf ook al door. Het hotel heeft verder niet veel bijzonderheden, ontbijt krijg je i.v.m. corona als standaard pakketje. Wensen moest je doorgeven, maar daar werd niet op aangepast. Was verder ook niet veel bijzonder. Een lijstje voor een op maat ontbijt zou prettiger zijn geweest. Prima ligging, parkeergarage voor de deur en direct in de stad. Met de fiets ook erg leuk in deze omgeving. Met behulp van social deal actie leuk geprijsd!

City Hotel Hengelo
Wij bezoeken, het jaar door, regelmatig de wat goedkopere hotels. (onder de €80,- voor 2 personen, incl. ontbijt). Vaak valt er dan nog wel wat aan te merken maar dit hotel was een positieve "uitzondering". Mooie,grote en schone kamer/badkamer. Net hotel met m.i. overal z.g.a.n. vloerbedekking. Goed ontbijt. Zelfs op zaterdag/zondag een rustige kamer. (geen last van uitgaanslieden) Prima ligging in het centrum. Een paar kleine minpuntjes: Parkeren is €10,- per dag. Geen afstandsbediening van de TV aanwezig. Zaterdagavond was de bar al vroeg gesloten terwijl er nog wel mensen aan de bar zaten. Ook wel begrijpelijk trouwens want in het centrum is verder natuurlijk genoeg te beleven bv. Café's Bios of Schouwburg.
Het is een prima hotel de kamer is ruim en schoon. Ontbijt is ruim voldoende. 2 nachten geboekt 1e nacht ging on 5.00 uur brandalarm af. Dit duurde ruim 1 uur. Er werd slechts gezegd sorry wij kunnen er ook niets aan doen. Totaal geen compensatie in welke vorm dan ook. Dit was onze korte vakantie. Heeel jammer
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |