8.1FantastischScore uit 127 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Vakantiepark 't Rheezerwold is een kleinschalig en overzichtelijk park gelegen in het Overijsselse Vechtdal. Het park is omgeven door een prachtig bos en een sfeervol meer. Hierdoor is het een ideale plek om te genieten van de natuur en te ontspannen.

Vakantiepark 't Rheezerwold

8.1FantastischScore uit 128 reviews

Nare ervaring
Door Lies op 20-09-2023

Wij hebben een goede week gehad. Zeker ook dankzij het mooie weer. Camping met veel speeltoestellen en activiteiten. Buitenzwembad aan de kleine kant en koud. Peuterbadje ontbreekt buiten.

Tip om als je een chalet huurt op de camping van elke ruimte goede foto's te maken nadat je hebt schoongemaakt. Wij kregen een groot gedeelte van onze borg niet terug, omdat er volgens de receptie met stift op een slaapkamerdeur gekrast zou zijn. Wij verliezen onze dochter van 3 geen moment uit het oog en hadden zeker geen pennen of stiften mee op vakantie. Dit is dus absolute onzin. Wij huren ieder jaar een accomodatie en hebben nog nooit zoiets meegemaakt. Echt teleurstellend.

Erg fijn verblijf
Door Familie Timmer op 12-09-2023

Wij zijn nu voor de 3e keer op het rheezerwold geweest voor een weekendje kamperen met onze kinderen in de leeftijd 10, 13, 15. De kinderen hebben zich prima vermaakt op het park, zwembad vonden ze fantastisch, uren vermaak. De comfort kampeerplekken zijn lekker ruim, plekken worden netjes onderhouden. Sanitair is in super nette staat. Cafetaria en winkel beide erg netjes en super schoon. Het eten van de cafetaria geven wij een dikke 10! Prijzen in het winkeltje zijn erg netjes en niet te duur, veel keuze in producten. Receptie erg netjes, vriendelijk personeel. Wij komen zeker weten volgend jaar weer terug op dit fantastische vakantiepark.

Mooie camping, receptie slecht
Door Karel op 02-09-2023

Mooi vakantie park met schone en goed onderhouden omgeving. Wat mij er tegen staat is de binnenkomst bij de receptie. De Jonge dame vriendelijk en gewoon. De oudere dame, wat een slagerijen. Overal commentaar op. Een pakje laten bezorgen, dan krijg je "wij zijn geen postkantoor" Service ho maar. Last van andere bewoners. Geen response en de bewaker zit ergens te zuipen. Dat doet veel afbreuk aan dit park. De oudere dame in de receptie, ontslaan en dan is het een priema vakantiepark.

Vakantiepark 't Rheezerwold

Mooi park maar een chagrijn bij de rrceptie
Door Kees op 02-09-2023

Mooi vakantie park met schone en goed onderhouden omgeving. Wat mij er tegen staat is de binnenkomst bij de receptie. De Jonge dame vriendelijk en gewoon. De oudere dame, wat een slagerijen. Overal commentaar op. Een pakje laten bezorgen, dan krijg je "wij zijn geen postkantoor" Service ho maar. Last van andere bewoners. Geen response en de bewaker zit ergens te zuipen. Dat doet veel afbreuk aan dit park. De oudere dame in de receptie, ontslaan en dan is het een priema vaka tiepark.

Top accommodatie, op een kindvriendelijke camping
Door Corien de Boer op 31-08-2023

Wij hadden een fantastische stacaravan op de camping. De 3 redelijk nieuwe stacaravans stonden op een soort miniveldje met in het midden een speeltuintje. Onze dochters konden veilig zelfstandig buiten spelen en hadden snel vriendjes gemaakt. De stacaravan was gezellig en ruim genoeg voor ons 4, en de bedden prima. De camping was fantastisch. Elk veld had een speeltuin. Een keigezellig animatie team. En zoveel diverse activiteiten werden er georganiseerd. We hoefden de camping niet af, de hele dag entertainment. Lekker eten op de plaza en ook mogelijkheid tot wat luxer eten in het restaurant. Schone douches - die wij niet hoefden te gebruiken - maar we zijn toch 1x in het babybad geweest. Top dat er een wasmachine en droger waren.. Wij komen heel graag terug.. Onze kinderen waren nu 1 en 3 maar ook voor oudere kinderen is het er zo leuk! (enige minpunt: water in het zwembad was te koud voor mijn 1 jarige, verder zwembad dikke prima )

fantastisch
Door keksmeister73 op 10-07-2023

supercamping. ruime plekken. net onderhouden grasvelden en camping supernet en schone sanitairgebouwen. alleen buitenzwenbad wat aan de kleine kant ,als het druk is. mooie speeltoestellen op elk veld. leuke animatie. snackbar en restaurant top! supernette personeel. kortom een topcamping

Camping-informatie
Naturistencamping