We hebben de beste aanbieders voor Erve 't Hacht voor je op een rij gezet:
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Engeland 6, 7784 CH |
Erve 't Hacht
Super mooie bed and Breakfast. Hotel waardig. Goed bed, geweldige badkamer. Wel in de nacht benauwd op de kamer (ondanks open raam) en de beneden kamer is in de ochtend wel gehorig. Zeker een adres om te onthouden.
Wat een fantastische plek om te zijn !
Prachtig gestyled. Rustgevende omgeving. Voortreffelijk avondeten, wat
speciaal voor ons gekookt was. Heerlijke bedden. Zalig bad. Smakelijk ontbijt.
Kortom : TOP , een dikke 10 !
Mooie kamer op BG met deur naar terras. Uitzicht op achterliggende weilanden en Engelandsche Bos. Volledig uitgeruste keuken tot je beschikking. Koelkast met inhoud, wat je gebruikt teken je af op lijst. 2 eettafels die 's ochtends gedekt zijn voor het zeer uitgebreide ontbijt. Belangrijk extra voor ons was brengservice naar punt op Pieterpad. Vriendelijke en gezellige ontvangst. Erg leuk om bedrijf van dichtbij te zien. Al met al een super locatie!
Erve 't Hacht
Heel mooi opgezette b&b, met een prachtig mooi uitzicht op het engelse bos.
Heel mooie kamer (blaboer) en een heel mooi ingerichte woonkamer.
Het ontbijt was uitstekend en de bediening zeer goed en vriendelijk.
Enorm genoten van deze overnachting.
1 nacht verbleven en aangenaam verrast door de ligging,vriendelijke mensen en de prachtige kamers.
Heerlijk gefietst en ik wil zeker nog eens terug naar deze rustgevende plek.Misschien icm een workshop😊ik hoorde dat er heel veel nieuwe ideeen zijn
Bas bedankt voor de ontvangst en het heerlijke ontbijt alles was een feestje
De accommodatie is top, huiselijk,gezellig en super mooi ingericht.
Alles is zeer net en goed onderhouden. De ligging is geweldig van hieruit kan je zalige fietstochten maken en wandelen.Er is ook een mini bar aanwezig deze is een plus punt. Zeer vriendelijke mensen met andere woorden een aanrader.
Ik heb genoten van mij verblijf. Ik wil heel graag nog eens terug gaan.