Laagste prijsgarantie

De Oldemeyer (in Rheeze)

7.5GoedScore uit 73 reviews

55+ week
Door Trieneke Scholten-Buist op 16-09-2024

1 Week 55+, genoten van deze week en van de activiteiten (niet aan alles mee gedaan). Vind het een fijne niet te grote camping.

Mooie week
Door Henk Hellenthal op 16-09-2024

Een week een "houten bungalow" gehuurd. Bij aankomst was eer een klein probleem, maar dat werd direkt opgelost. We kwamen er als uitvalsbasis voor familiebezoek in het Noorden, maar hebben ook genoten van verschillende activiteiten die er georganiseerd werden in de "55 plus weken". Er heerst een goede sfeer en dus samen genieten.! Samen zingen op zondagavond en bij andere gelegenheden, samen eten etc.

Fijn verblijf met een zure nasmaak
Door LK op 04-09-2024

Na een fijne vakantie werden we bij thuiskomst gebeld door de camping. Hierbij werd aangegeven dat er niet goed was schoongemaakt en dat de gemaakte kosten om het alsnog schoon te maken werden gefactureerd. Dit betrof de kosten voor een volledige eindschoonmaak (€ 60,-), welke vooraf niet geboekt kon worden. Hier zijn we erg teleurgesteld over en verdrietig. Zeker gezien we uren bezig zijn geweest om schoon te maken en zelfs de ramen hebben gelapt. Ook erg jammer dat het oordeel van de schoonmakers 1-op-1 wordt overgenomen, het zelf niet wordt beoordeeld en het verhaal van de klant hier niet in wordt meegenomen.
Ook waren er diverse gebreken in de stacaravan (schimmel in koelkast, gat in de deur, scheur in wc-reservoir en defecte prullenbak). Om de volgende klanten te helpen dit gemeld, maar krijg vervolgens het verwijt dat dit niet vooraf is gemeld. Je kan je afvragen of de campingeigenaar hierin ook eigen verantwoordelijkheid inziet.

Fijne gezinscamping
Door Tanja L. op 15-08-2024

Het is een fijne camping met vriendelijk personeel. Echt een gezins/familiecamping. Er wordt in het hoogseizoen veel georganiseerd voor de kinderen, van spelletjes tot sportwedstrijden en zelfs een dropping. Schoon sanitair, leuk terras, prima zwembad voor kinderen, wij vonden het wel wat klein. Overal leuke speeltuintjes en ook nog een leuk peuterbadje.
Het grootste deel van de camping bestaat uit chalets en stacaravans, er zijn slechts 3 kampeervelden. Dat lijkt minder aantrekkelijk, maar wij merkten er op het veld niets van. Mooie omgeving, dichtbij recreatieplas de Oldemeyer.

Heerlijke sfeer en geweldige animatie!
Door Melsen op 13-08-2024

Voor de tweede keer naar deze camping geweest. Het was opnieuw fantastisch! Onze pubers hebben genoten van de vele sporttoernooien en andere activiteiten die er georganiseerd werden. Ook voor jonge kinderen is er veel te doen. De mensen van de animatie doen het geweldig en stralen een en al enthousiasme uit. Ook de kantine vonden ze geweldig. Ze maakten zo heel wat contacten.
Op het veld was er een mix tussen vaste gasten en mensen die er voor hert eerst waren. Iedereen werd erbij betrokken. Heerlijke sfeer!

Leuke camping voor een keer, mooie omgeving.
Door Claire op 12-08-2023

Camping: er wordt veel georganiseerd voor het hele gezin, van de kleinste (3 jaar) tot de oudste (13 jaar). Onze kinderen vonden de activiteiten erg leuk! Er zijn veel speeltuinen met telkens weer andere speeltoestellen, wat super was! Zwembad prima, restaurant prima gegeten en lekker grote softijsjes!
Er zijn erg veel stacaravans, in allerlei soorten en maten. Daardoor heeft het geheel een wat rommelige uitstraling. Ook erg veel mensen die er jaar na jaar komen. Dat geeft een bepaalde sfeer, waardoor wij een keer hier een zomer vertoeven voldoende vonden. Dat kan je dus aanstaan of niet. Wij stonden op veld Patrijs, waar we erg blij mee waren, net wat rustiger. Prijs kwaliteit verhouding is goed!
Omgeving: de Oldemeyerplas is leuk! We zijn naar Slagharen geweest, een leuk pretpark voor jonge gezinnen. Ook Burg Bentheim is een aanrader: prachtig kasteel. Zelfs de kids vonden het mooi en leuk! Verder prachtig fietsen in de omgeving.