8.8FantastischScore uit 193 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

De Klimberg

8.8FantastischScore uit 195 reviews

Super fijn, wederom voor herhaling vatbaar!
Door Marietje op 31-08-2023

Gezellig, schoon, recreatie top, dit voelt iedere x weer als thuiskomen.

Nooit meer, te hoog ‘ons kent ons’- gehalte
Door Familie van Es op 21-08-2023

Mooie groene camping, ruime plekken, goed, schoon sanitair. Website geeft alleen in kopje ‘over ons’ aan dat het om een christelijke camping gaat en dat op zondag alle faciliteiten dicht zijn, zelfs het zwembad! Bij de openingstijden staat niets aangegeven over zondag gesloten. Zelfs in hun eigen app kun je brood voor zondag bestellen. Via een mail kwamen we op de aankomstdag er achter dat er geen brood af te halen was. De website/ app moet op dat punt aangepast worden. - om 23 uur mag er geen ‘lawaai’ meer zijn, om 23.30 uur moet het ‘stil’ zijn. Dit moet wat ons betreft naar 22 uur. - volgens vaste gasten is de afgelopen jaren sprake geweest van wateroverlast, maar toch zijn er geen voorbereidende werkzaamheden geweest ter voorkoming ervan. Dit had volgens ons wel gekund/gemoeten, want ons bijna 3 weken betaalde verblijf is helaas noodgedwongen gehalveerd door hun afvoer- c.q. drainageproblemen….we zijn zowat weggedreven daar!

Keurig!!!
Door Fam. Maseno op 18-08-2023
  • Zeer ruime plekken. We hebben veel campings gezien maar zulke ruime plekken niet eerder mee gemaakt.
  • Uitstekend onderhouden velden.
  • Leuke speelatrributen op de meeste veldjes. Plus een leuke zwemvijver met speelatrributen.
  • Veel vaste kampeerders maar geen kliekjes. Christelijke identiteit maar ook als niet gelovige voelden wij ons meer dan welkom!
  • Extreem schoon sanitair! Wordt meerdere keren per dag schoongemaakt.
  • Uitgebreid en variërend animatieprogramma voor jong en oud.
  • Zwembad klein en wat saai.

De Klimberg

Mooi camping ,weet nog niet of we weer komen
Door john op 10-07-2023

Het is een hele mooie camping en ligging ook goed prive sanitair is prima dus daar is niks op aan te merken kleinkinderen 2 nachten geweest die vonden het ook prachtig maar de prijs voor de kinderen vond ik een beetje te veel 25 euro voor 2 NACHTEN , kan op site ook geen prijzen lijst vinden .

Fijne vakantie
Door Sander op 02-09-2022

Wij zijn op camping De Klimberg geweest met onze kinderen. Leuke en verzorgde camping met animatie en zondagsrust hebben wij als prettig ervaren.

Aandachtspunten: 1.De WiFi is echt verschrikkelijk, verschrikkelijk slecht. Met wat oudere kinderen mee op vakantie is dat echt een minpunt want dat is voor hen belangrijk. De camping kan beter adverteren dat er geen WiFi is. Echt een minpunt in de huidige tijd. 2. Wij zijn 2x eten wezen halen bij de snackbar. Beide keren patat knetterhard en de kroketten vielen uit elkaar, veel te kort gebakken. Mee terug gegaan maar werd weinig mee gedaan. Je kan je snacks beter in de stad halen en meenemen naar de camping.

Heerlijke gezinsvakantie gehad!
Door Margo Gerrits op 23-08-2022

Mooie camping voorzien van vele gemakken. Wij zaten in een stacaravan (94) royaal gefaciliteerd en netjes en schoon. Minpuntje vonden wij de WiFi verbinding zeker gezien het gebruik van de app van de camping voor bestellingen bij bv de snackbar en het animatie programma. Op het buiten terras misschien een bordje plaatsen dat je zelf je bestelling binnen kan ophalen scheelt een hoop wachten. Wij komen graag weer terug op deze camping!

Camping-informatie
Naturistencamping