Capfun de Sprookjescamping

We hebben de beste aanbieders voor Capfun de Sprookjescamping voor je op een rij gezet:
Camping info
Kinderzwembad
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Sprookjescamping De Vechtstreek is populair vanwege de goede voorzieningen en de uitgebreide animatie. De sprookjesfiguren zijn favoriet bij de kinderen en het dagelijkse theater zorgt elke keer weer voor een gezellige avond. Op warme dagen is de zwemvijver met strandje in de buurt een fijne plek. G...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Grote Beltenweg 17, 7794 RA |
Website |
Capfun de Sprookjescamping
Waanzinnig animatie team leuke gezellige camping. Lekker eten super vriendelijk personeel
Wij hebben een heerlijk weekendje gehad bij Capfun. De kinderen hebben erg genoten. Zeker nog een keer terug.
Wij hebben samen met de kinderen een fijne vakantie gehad. Wij verbleven in juni op de camping, waardoor het niet té rustig was en niet té druk, het personeel zag ons staan en wist de namen van onze kinderen. De animatie is een mooi gevuld programma, de receptie is vriendelijk, de horeca doet hun uiterste best. Top vakantie, wij komen terug!

Capfun de Sprookjescamping
Wij zaten in een villa, accomodatie was super netjes en schoon! Mooie ligging van de camping en heel veel te doen voor kinderen. Horeca gelegenheden zijn schoon en hebben veel keuze op de menu kaarten! Ik raad deze camping zeker aan! Voor jong en oud een leuke vakantie!
Met kleinkinderen een weekend geweest met de vouwwagen. Wat een feest, animatie geweldig, nemen gewoon de tijd voor de kinderen elke keer. Zwembad leuk terras gezellig zitten en goede overzicht. In één woord, FANTASTISCH. Een echte aanrader voor kleine kinderen. Wij roepen nog steeds, dag als het mag en doei ouwe koeien.
Na een aantal jaren gekampeerd te hebben op de Sprookjescamping met onze 4 kleinkinderen nu voor het eerst voor een week een kids-tip top tv chalet gehuurd voor 7 personen. Helemaal naar wens, alles prima geregeld. De kids kijken alweer uit naar volgend jaar, we komen zeker weer terug. De oudste is 10, maar is er nog lang niet uitgekeken. Wat een superkindvriendelijk gebeuren is het toch, wij als opa en oma genieten net zo hard mee, met de muziek, het theater, de optocht en de andere activiteiten. Enige jammere was dit keer: het chalet stond tussen en naast particuliere huisjes die (nu) niet bezet waren. Daardoor weinig contact met andere kinderen. Dat was op het kampeerveld veel leuker. Verder niets dan lof!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (270) |