Camping 't Veld
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Markslagweg, 6, 7541 CD |
De Meene
We stonden op het Natuurkampeerterrein, maar eerlijk gezegd hadden we dat gevoel helemaal niet. Kleine nietszeggende plaatsen, aan de overkant een groeps accomodatie die veel lawaai produceerde. Disco muziek en gillende kinderen. We kunnen best wat hebben, maar hiervoor ga je niet naar een natuurcamping.
Het mooie van deze camping is dat het uit meerdere veldjes bestaat waarop veel plekken weer een aparte inham hebben. Dat geeft veel privacy en de plekken zijn ruim. De reguliere kampeerplekken doen niet onder voor die op het apart bijbehorend natuurkampeerterrein. Het is heerlijk rustig gelegen, prachtige fiets en wandelomgeving. De camping wordt gerund door vrijwilligers, bijzonder viendelijk, sympathiek. Er zijn kampeertafels en twee slecht weer overkappingen en ptrima sanitaire voorzieningen.
In één woord geweldig. Kamperen op z'n ouderwets in de meest positieve zin van het woord. Geen poespas maar superschoon sanitair, schone douches, mogelijkheid om was te draaien en drogen en voor de kinderen van allerlei speelfaciliteiten. Dit samen met een fantastische plek midden in de bossen met vogeltjes in overvloed. Echt fantastisch!
De Meene is een fijne camping met ruime plaatsen, op enkele veldjes èn plaatsen middenin de natuur; gerund door attente vrijwilligers. Het toiletgebouw is superschoon. Het terrein en alle voorzieningen zijn goed onderhouden. De WiFi is prima! De speelplek is vooral voor jongere kinderen; onze kleinkinderen hebben zich prima vermaakt. Je kunt fietsen en wandelen in het mooie natuurgebied rondom. Wij hebben genoten en komen nog een keer!
Fijne camping, ruime aanbod van plekken.
Ideaal voor kleinere kinderen,
De trampoline is de hele dag bezet.
S’avonds met alle kinderen marshmallows roosteren boven het kampvuur. Altijd gezellig.
Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. De sanitaire voorzieningen worden 2x per dag schoon gemaakt. Samengevat top camping