De Dames van de Jonge
- Restaurant
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel De Dames van de Jonge voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelGoed eten Ga naar accommodatieHerikerberg
HotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieWyllandrie
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieFinch
HotelPrachtig gelegen
- Cynthia13-08-2020
Top locatie
Geweldig hotel. Iets kleine kamers maar wel schoon. Jammer dat er geen airco aanwezig is, wij zaten er met 32 graden en dan is het wel puffen. Personeel super vriendelijk. Ontbijt geweldig heel uitgebreid wat je niet op kan, kan je meenemen als lunch. Dat hebben wij gedaan omdat we ook voor een hele dag een bootje hadden gehuurd. Dat was onwijs, prachtige tocht en je krijgt een plattegrond met vaarroute. Diner was heerlijk. We hebben 3 top dagen gehad.
- M.M. Kneepkens24-02-2020
Weekendje weg
Pluspunt, het diner was heel goed! Ontbijt was magertjes! Personeel was behulpzaam. We kregen het appartement aangewezen, maar die vonden we niet zo fijn. Heel kleine kamer en badkamertje, andere kamer was goed. We hebben dat gezegd, maar hotelkamers waren niet veel groter. Prijs kwaliteit komen echt niet overeen. Wij gaan er nooit meer naar toe!!!
- Lieke22-09-2019
Géen 4 sterren hotel !
Na een heel vriendelijk onthaal met een kopje koffie in de tuinzaal ben ik na een kwartier gaan kijken waar de medewerkster was om ons onze kamer te wijzen. We ontvingen de nodige informatie en sleutel van onze kamer. Toen we op de zeer steile trap naar de 1e verdieping gingen en de deur opende van onze kamer zijn we gelijk gaan vragen of er een andere kamer beschikbaar was. Zo een kleine kamer met douche/wc-gedeelte hadden we echt niet verwacht in een 4 sterren hotel. Helaas er was geen andere kamer. 's avonds bleek het ook heel luidruchtig te zijn; gasten in de naastgelegen kamer waren goed te horen, de wc had 5 minuten nodig om terug te vullen na doorspoelen, overal hoorde je in de leidingen water lopen. In de kamer was een opvouwbaar bagagerek, alleen geen plaats om te zetten. Er was ooit een zeepbakje in de douche :( TV met veel ruis. Zeker voor oudere mensen (zoals wij) géén aanrader om te gaan logeren.
- Joe06-09-2019
Terrible hotel and services. Great location.
Don't stay we have had a terrible experience. No one seems in charge of the hotel. We were over 10 minutes waiting to speak to someone. Even though booking was confirmed they could not find it. Steep Stairs to bedroom not suitable for over 50. Very small room. Skwicky saloon doors to bathroom. Extremely slow internet or non existent Internet. Good location.
- S. van den Berg11-07-2019
- Jan de Bruin16-03-2019
Hier kom ik terug
Na een lange autorit vanuit Rotterdam, heerlijk ontvangen met een heerlijke prosecco en een huisgemaakte koek. De koffers worden na de kamer gebracht, waar vind je dat tegenwoordig nog. We hadden een kamer met uitzicht op water/ open vaarwater. Wat een ongelofelijk mooie kamer, een regendouche en een vrijstaand bad, De boxspring was goddelijk! De wereldberoemde gracht ligt op 300 meter van hotel en doet schilderijachting aan. Het ontbijt was uitgebreid, en de bediening vriendelijk. S avonds genoten van een 3 gangen diner, goede kwaliteit. Top hotel, wij komen terug!
- Michel B21-06-2018
Grote teleurstelling
Kleine kamers geen plaats rondom het bed. Veel te kleine badkamer. 2,5 m2 voor douche, toilet en lavabo. Geen mengkraan. Driedelige douchedeur waarvan er maar 2 aanwezig panelen waren,men lost dit dan maar op met een donker gordijn. Diner: prijs kwaliteit veel te duur. Mierendoosje in de badkamer...!! Losliggende tegels op het terras. Binnenmuren waren wanden, m.a.w geluidshinder. Chance dat we in goed gezelschap vertoefden anders waren we na dag één al vertrokken. Absolute afrader.
- Iris B.10-09-2017
goeie service maar kamer niet ok en geen service
Het hotel ligt mooi, goed eten en prima service in restaurant... de prijs die we betaalde voor de kamer en wat we kregen kon écht niet. Douche deed t niet goed. Er was betaald voor 3 volle personen (extra luxe) maar kregen een tweepersoonskamer met bijzetbed die naast het toilet stond en bij elke beweging het licht deed aan gaan de hele nacht. Bij 3 personen géén ruimte voor koffers of normaal je bed uit komen: kortom veeel te krap voor 3 personen en zéker niet 'extra luxe'... Tot 3x toe aangegeven dat het niet ok was voor ons gedurende ons verblijf maar niets aan gedaan en zelfs geen antwoord gekregen op de vragen. Wij hadden een heerlijk weekend ondanks dat we slecht hebben geslapen en de douche niet goed was maar komen hier NOOIT meer terug. Service restaurant was top... onze klacht negeren maakt de slechte service review. Als je niet tegen klachten kan moet je dit werk niet doen... een klacht is altijd een vraag van een klant die je een kans biedt... en in deze dus een kans gemist....
Hotel De Dames van de Jonge info
Het complex