Vakantieboerderij De Luttikhoeve
We hebben de beste aanbieders voor Vakantieboerderij De Luttikhoeve voor je op een rij gezet:
Den Soeten Inval
Room service
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Koedijk 3, 8147 RE |
Vakantieboerderij De Luttikhoeve
Alles prima in orde, schoon, netjes, gezellig en van alle gemakken voorzien. Locatie is prachtig, ontbijt heerlijk. De eigenaar is wel erg punctueel en staat klaar om alles schoon te maken, nog voor het afgesproken tijdstip.
Leuke rustige boerderij accomodatie, "klein maar fijn". 3 nachten, gem. 30 C. Zeer schoon en goed verzorgd met een lekker ontbijtje in de ochtend, voorzien van een keur aan diversiteiten. Voor ons een goed betaalbare BenB met bijkomende voorzieningen, wat zeker aan onze kwaliteitsnorm heeft voldaan. Attente en belangstellende eigenaars (Josien en Guus), die er voor je willen zijn ter ondersteuning en voor advies. Wij hebben ons goed vermaakt met de gezellige gastvrouw en gastheer, tevens wat de accommodatie en omgeving ons te bieden had. Mooi uitvalsbasis voor diverse fietsroute's die langs deze accommodatie rijden.