Laagste prijsgarantie

9.3FenomenaalScore uit 58 reviews

Ruimte

Fantastisch!
Door Annemieke op 03-05-2021

Wat een geweldige midweek hebben we gehad in de pipowagen! De kinderen (10 en 11) hebben zich enorm vermaakt! Er is zoveel te doen, buiten is er genoeg te beleven, zelfs met slechter weer waren de kinderen de hort op. Het rapen van de eitjes, het verzorgen en voeren van de dieren, de enorme rust en gastvrijheid die Lars en Margreet uitstralen maakt de vakantie compleet. We hadden er zo een paar weekjes aan vast willen plakken!

Eén van de leukste weekendjes weg in Nederland.
Door Stevens op 16-04-2021

Wij hadden de Pipowagen geboekt. Ondanks wat regen en wat kou hebben we een heerlijk weekend gehad. Gedurende het verblijf was de hottub lekker warm en kon je genieten van het vrije uitzicht en de natuur waaronder de ezels die je vanuit de hottub bijna kon aaien. Ook alle andere dieren waren in trek bij onze dochters van 11 en 8. Rond 16:00 uur mochten ze mee alle dieren voeren en dat zijn er nogal wat. Ook mocht je onbeperkt gebruik maken van (grote) skelters en allerlei soorten fietsen. Met de tandemfietsen met de kinderen voorop kun je de omgeving verkennen. En wil je even naar de stad dan ligt Deventer binnen 5 autominuten afstand. Thuisbezorgd.nl komt gewoon langs voor het avondeten. Wat een mooie plek, zeker wanneer het iets warmer is en je op de schommelbank, de hangstoel of de hangmat kunt genieten. Hier komen kinderen én ouders geheel tot rust. Bedankt Margreet en Betsie voor dit leuke weekend!

Geweldig
Door Natasja Hogendoorn op 06-01-2021

Wat een geweldige plek om een weekend of langer te verblijven. We zijn er nu twee keer geweest (met kinderen van 8 en 10) en komen graag weer terug. Fijne appartementen, wat een uitzicht en rust, lieve eigenaren, alle ruimte om te spelen (trampoline, dieren voederen, skelteren) en in de zomer zijn de tuin en boomgaard prachtig. Grote aanrader vinden wij de tandems die je mag lenen. Maak een tochtje langs de IJssel ermee naar Olst, Wijhe (met de pont over ) en Deventer. En ik geniet enorm zelf van het dagelijkse fietstochtje in de morgen naar de bakker in Diepenveen of een wandeling in het bos.

Een klein paradijsje op het platteland!
Door Lisette op 23-09-2020

Tandems, bakfietsen en skelters, een joekel van een trampoline, helpen de dieren voeren, 's ochtends eitjes halen bij de kippen, bubbelen in een jacuzzi in de wei, vrienden maken met de ezels, elpee's draaien op de platenspeler, spelen met alle Playmobil wat er al is en verblijven in een prachtig mooi ingericht vakantiehuis. Wat wil je nog meer tijdens een familie weekend? Ondertussen lekker borrelen met familie, kokkerelen en bijkletsen. Wat een feestje! Wij komen zeker terug. 💯

Heerlijke plek😍
Door Bregje looij op 14-07-2020

Het verblijf was ondanks de regen fantastisch om te verblijven..even terugtrekken in de natuur en de kinderen kunnen hun creativiteit goed kwijt.

Heerlijke vakantie in Coronatijd
Door M op 13-05-2020

We hebben in de meivakantie een midweek in het mooie huisje de Boterbloem gezeten met onze kinderen van 3, 4 en 7 jaar. Het was de tweede keer kleine Wildenberg voor ons en het zal denk ik niet de laatste keer zijn. Het is een prachtige plek in een mooie omgeving waar de kinderen heerlijk hun eigen gang kunnen gaan. Alles straalt uit dat er aandacht en liefde in zit, de verblijven, de bloemen en planten overal. In de Boterbloem zit ook een superleuke slaapruimte voor de kinderen.
De kinderen hebben veel buiten met elkaar gespeeld, we hebben in het Bubbelbad genoten, we hebben met een netje gevist in de sloot, samen een vuurtje gemaakt en Marshmellows gegeten, lekker ijsje gegeten in Deventer waar we met de fietsen van de kleine Wildenberg naar toe zijn gefietst etc. Er zijn goede Coronamaatregelen genomen door Lars en Margreet en ondanks de rare tijd waar we in zitten kun je hier echt een goede fijne vakantie hebben.