Laagste prijsgarantie

• Airconditioning
  • Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

34 Reviews over Huis Vermeer

• 10fam Kamphuis02-01-2020

Geweldig

Heel mooi klein hotel in een oud gerestaureerd pand, na de incheck een kregen we eerst een rondleiding door het pand Er is hier nog aandacht voor je. Wij waren hier tijdens de jaarwisseling (restaurant was toen dicht, ik begrijp dit en we waren keuring ingelicht). Deventer is zeer de moeite waard

• 8Eten
    • 10Hygiëne
  • 10Margriet29-10-2019

heerlijk gegeten,fantastische sfeer en bediening!

De sfeer van het Hotel is geweldig!!

• 10Hygiëne
  • 9Linda22-04-2019

Absoluut een aanrader!

Heerlijk kleinschalig hotel, waar het personeel er alles aan doet om je in de watten te leggen en je je er thuis te laten voelen. Vriendelijke jongens en meiden, mooi ingerichte kamers, persoonlijke ontvangst met een rondleiding door het huis Vermeer. En, fantastisch, de cooldownservice. In de avond komt de roomservice je deken openklappen, het gordijn sluiten en je nachtlampje aandoen zodat je bij terugkomst in het hotel alleen nog zelf je bed hoeft in te stappen. Nog nooit zoiets gezien...! Ontbijt aan tafel, met een glaasje bubbels, vonden wij heerlijk en compleet. Kortom, voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Deventer is een erg leuke stad met leuke straatjes, prachtige gebouwen en veel terrasjes en winkels. Wij hebben ons er met gemak drie dagen vermaakt. We komen zeker nog een keer terug.

• 9Ligging
    • 9Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 9Eten
    • 9Kamers
    • 8Hygiëne
  • 9Melanie10-04-2018

Boven verwachting: zeer sfeervol en topkwaliteit

Wij hebben met een groep van zes personen gedineerd en een nacht gelogeerd. Zowel het eten als de kamers waren boven verwachting. Alle kamers zijn verschillend, maar doen qua comfort en frisheid niet voor elkaar onder. Het vier gangen verrassingsdiner en het ontbijt waren ook top. Tip: ga borrelen in de binnentuin na een stadswandeling. Personeel zeer vriendelijk en goede sfeer. Wij hadden wel langer willen blijven.

• 9Ligging
    • 9Eten
    • 9Kamers
    • 9Hygiëne

Eigenaar, 13-04-2018

Beste Melanie,

Hartelijk dank voor je leuke recensie! Fijn om te horen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad.

Liefs,

Team Huis Vermeer

• 6gereisd met partner in oktober27-02-2017

Goed hotel, maar dure kamer.

Prima hotel , zeer goed restaurant, maar we hebben het idee dat 2 meisjes het hele hotel moeten runnen. eigenaar nooit gezien, de kamers extreem duur. maar voor de rest prima hotel. alleen 65,- euro kwijt voor 2 dagen parkeren voor de deur.

• 5Ligging
    • 7Service
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 6Kamers
  • 10Draaisma05-01-2017

Kwaliteit

Echt alles klopt in dit prachtige hotel. Goed opgeleid personeel, fantastische keuken, heel sfeervol pand, prachtige kamers met heel goede bedden, goede ligging. Aanrader!

• 10Diana16-11-2016

Fantastisch hotel!

Heel gezellig knus boutique hotel. Heel vriendelijk personeel, zowel bij ontvangst als in restaurant als bij ontbijt. Geweldige sfeer door de mooie inrichting, alles klopt. Heerlijk gedineerd in het restaurant en het ontbijt was top! Je komt niets tekort. Echt een aanrader!

• 8Poelman09-10-2016

Helemaal top, alles klopt!

Het hotel is uiterst sfeervol ingericht, in de stijl van een Engels landhuis. Kamers waren schoon en de bedden sliepen fantastisch. Wat het helemaal compleet maakt is de uiterst vriendelijke bediening en het zeer verzorgde ontbijt. Tevens complimenten voor de keukenbrigade die een diner koken van hoogstaande kwaliteit.

• 10Marjan Nikkels28-04-2016

Wat een warm ontvangst en wat een pracht gebouw!

Hartelijk personeel! prachtige ruimte om wat te drinken en bij mooi weer rustige binnentuin

• 8Ligging
  • 10Temmink31-12-2015

Fantastisch

Super vriendelijk personeel, in een prachtig hotel op een ideale locatie. Absoluut top!

Hotel Huis Vermeer info

• AirconditioningBeschikbaar