Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Avatarz Nature Park

5.5Voldoende

Score uit 3 reviews

Op vakantie geweest naar Avatarz Nature Park?

Review schrijven

 • 5Desiree29-07-2020

  Leuk park maar heel erg zwaar!

  Leuk klimpark alleen geschikt voor mensen met super sterke spieren en heel veel kracht! Gewoon sportief en lening met normale conditie is niet genoeg. Zeer uitdagende parcouren maar moeilijkheidsgraad staat slecht of niet aangegeven. Tussendoor kan je er niet af als je geen kracht meer in spieren hebt en niet meer door kan. Onverantwoord voor als het te veel word. Erg benauwend dat je door moet tot eind en niet tussentijds eraf kan ik geval van nood. Personeel nauwelijks zichtbaar achterin het park. Hoort of ziet je niet! Doe geen t shirt aan maar lange mouwen. Veel te veel touwnetten waarbij touw langs je armen schuurt en erg pijn doet. Tijdens corona staan er niet de gemelde desinfectie punten zoals op de site vermeld. Niemand houd afstand. Zelfs niet op de plateaus.

  Rapporteren

  juli 2020

 • 8talitha_zervaas10-05-2016

  Avontuurlijk van 6 tot 99 jaar!

  Dit klimbos is erg leuk en avontuurlijk. De veiligheid is top! Goed en vriendelijk personeel en een mooie omgeving. De lange tokkel is erg gaaf.

  Rapporteren

  mei 2016

 • 9H. Koopstra07-05-2015

  Aanrader

  Al wat klimparken gezien in Europa, deze ziet er zeer verzorgd uit, vriendelijk welwillend personeel. Prima instructies en materiaal. zekeringen kunnen niet beide los van de zekeringslijn, mooi systeem.

  Rapporteren

  Gereisd in mei 2015