Mössems hotel
We hebben de beste aanbieders voor Mössems hotel voor je op een rij gezet:
Den Soeten Inval
Bed & Breakfast
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Lattropperstraat 99, 7591 PH |
Mössems hotel
Alleen maar lof, een geweldige accommodatie en locatie, geweldige gastvrouw die echt hard voor haar bedrijf zaak heeft en samen met haar team het verblijf aangenaam maakt. We komen hier al heel vaak en hebben de diverse veranderingen gezien in de loop der tijd, en hopen in goede gezondheid hier nog heel wat keren terug te komen.
We hadden het geluk om tijdens ons verblijf elke avond buiten te dineren waar we ook echt onze voorkeur aangaven want de meerderheid van het jaar zit je binnen toch?
We hebben met veel plezier het gastenboek wat op de leestafel ligt gelezen en alleen maar lof wat de gasten geschreven hebben.
Doordat de ligging in het buitengebied is kijk je uit op een weidelandschap. Omdat het kleinschalig is heb je niet de hectiek van veel mensen om je heen. De gastvrouwen ( moeder en dochter) stralen deze rust uit maar zijn heel actief om aan al je wensen te voldoen met inachtneming van de coronaregels. De producten die tijdens de maaltijden gebruikt worden komen zo veel mogelijk van eigen tuin (verser kan niet)Dit hotel is ook prima ingericht voor mensen die een lichamelijke beperking hebben.Wat voor ons heel fijn was, as dat de hond ook welkom was!
Wat hebben we heerlijk genoten van ons verblijf bij Mössems! Een geweldige accommodatie met ruime kamers, prachtig uitzicht, rustige en landelijke omgeving, heerlijk eten, super vriendelijke gastvrouw die veel over de omgeving kan vertellen en over wat je echt gezien moet hebben. Je hebt echt waar voor je geld. Jammer genoeg was er tijdens ons verblijf een ouder echtpaar met hond, die veeleisend en weinig toegeeflijk waren. Onze gastvrouw deed er werkelijk alles aan om het ook deze mensen naar de zin te maken. Maar niets was goed genoeg en de manier waarop ze haar toespraken was soms echt bij het onbehoorlijke af. Afijn, wij hebben daarover onze schouders maar opgehaald en hebben werkelijk elke minuut van ons verblijf bij Mössems genoten; wat betreft de prijs – kwaliteit verhouding kom je hiervoor sterren tekort…… Begin volgend jaar hebben wij ons jaarlijks familie weekendje met onze kinderen en kleinkinderen bij Mössems al geboekt.
Mössems hotel
We waren met een leuke vrienden groep bij Mössems. Een aantal van ons zijn mindervalide en we kwamen in een warm bad. Echt aan alles is gedacht voor mindervaliden. Het personeel kwam met leuke tips en ideeën waar we naar toe konden gaan wat voor validen en mindervaliden geschikt is. We hadden wat tegenslagen onderweg met het fietsen maar dit werd super opgelost of we konden later aan het diner waar niet moeilijk werd overgedaan. Alle lof voor het personeel en de eigenaresse om voor zowel valide als mindervaliden het verblijf zo aangenaam te maken. Ga zo door
Super hotel, respect voor de eigenaresse die het bijna in haar eentje runt. Aan alles is gedacht tijdens ons verblijf. Het diner voortreffelijk alles vers uit de tuin waar krijg je dat nog. Verse sla die nog geen 15 minuten geleden groeide bij Mössems kan het. Helaas hadden we tijdens ons verblijf azijnzeikers die ons plezier vergalden alles afkraakten niets was goed. Uit het niets boos werden tegen de eigenaresse die van geen kwaad bewust was. Dit was echt wel een domper op ons verblijf bij Mössems door deze gasten. De eigenaresse kreeg telkens de volle laag hoe mag je je dan nog verdedigen dat lukt je niet. We hadden het echt met haar te doen. Alle lof hoe ze van niets iets gemaakt. We zagen hier onder dat men een meningsverschil hadden wat echt niet kan kloppen.Overal heb je azijnzeikers die niet beter weten. En op deze manier een bedrijf in een negatief daglicht zet.Mogen anderen een negatieve ervaring hebben dan ligt aan hun zelf!