Landgoed de Kniep
Landgoed de Kniep
Fantastisch huis met uitzicht over de weilanden in een mooie omgeving. Werkelijk aan alles is gedacht. Bedden zijn opgemaakt, handdoeken, theedoeken, vaatwastabletten, spelletjes, alles is aanwezig. Genoeg te doen in.de omgeving. Huis is heel modern en van alle gemak voorzien. Eigenaars zijn erg gastvrij, aardig en behulpzaam.
Mooie moderne woning. Luxe in gericht. Eigenaren heel sympathiek. Mooie omgeving en genoeg te doen voor groot en klein. Alles aanwezig in de gezellige woning. Wij waren met 5 volwassenen en 3 kleine kinderen. Er was genoeg speelgoed om buiten te spelen. Kinderen vermaken zich kostelijk. Fietsen met kinderzitje aanwezig. Overal is aan gedacht. Een echte aanrader.
Wat een mooi, verzorgd huis! Het voelde hotel luxe bij binnenkomst. Opgemaakte bedden, mooi gepresenteerde handdoeken. Moderne badkamers, ruim, met vloerverwarming en prettige douche. De keuken was ook goed gevuld met allerlei servies en gerei. Boodschappen hebben we laten bezorgen door de Jumbo in Denekamp. Met de combi-oven hadden we 's morgens warme broodjes. Buiten hadden de kinderen heerlijk de ruimte om te spelen. Ze hebben genoten van de skelters, trekkertjes, tafeltennistafel en het tafelvoetbal. Ook werden ze gastvrij ontvangen bij de pony's en de paarden. We voelden ons welkom op het erf. We verbaasden ons overigens over het feit dat we binnen niks konden horen van de familie die het andere gedeelte van het huis huurden. Het is echt goed geïsoleerd. Afval kon netjes gescheiden worden. Top! Familie Lansink, vriendelijk bedankt! Misschien komen we nog eens terug.
Een mooie accomodatie in Denekamp. Erg vriendelijke verhuurder die ervoor zorgt dat je niks te kort komt. Huisje is modern ingericht, schoon en heeft een heerlijk terrasje (incl. afdak) en grasveldje. Denekamp en kasteel Singraven liggen op 5 minuutjes rijden door de heerlijk rustige bossen. Al met al een top accomodatie in een hele mooie en rustgevende omgeving. Enige minpuntje is dat er geen bussen rijden. Verder top!
In allerlei accommodaties op verschillende plekken gelogeerd, vonden we dat deze er met kop en schouder boven uit stak. De ruimte buiten is groter dan de foto,s doen vermoeden. Wij keken uit over uitgestrekte maisvelden. Heerlijk rustig. De hond mocht lekker los. Vriendelijke eigenaar.
Dit is een super locatie waar we met een vriendengroep met kinderen (8-14jaar) een heerlijk weekend hebben gehad. De gastvrouw denkt actief mee en heeft praktische oplossingen voor de kinderen: extra matrassen om op 1 slaapkamer te slapen, de skelters😍 en de spelletjes. Alles in een prachtige woning met alles netjes en verzorgd voor elkaar👍. We willen zeker nog een keer komen om de omgeving te verkennen.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |