De Kuupershoek

De Kuupershoek
We waren hier voor het eerst op deze camping op advies van een oude buurjongen en we moeten zeggen dat het ons uitstekend is bevallen, zeer gastvrije eigenaars en zeer schoon sanitair, mooi omgeving om te fietsen kortom deze camping zou ik zeer zeker aanbevelen en wij komen hier zeker terug.
Het is een hele mooie boeren camping, voor jong en oud is het een hele mooie camping. Het sanitair is heel goed schoon. Een camping om terug te komen.
Super camping. Ruime plaatsen met overzicht op het midden van het veld. Schoon en verzorgd sanitair. Ook bij slecht weer kan men zich prima vermaken in de hooiberg. Aan bijna alles is gedacht. Genoeg speel mogelijkheden voor de kinderen aanwezig, skelters, fietsjes en spullen voor de zandbak. Niks geen animatie team, de boer zorgt er wel voor. Een must, 2 keer in de week het dieren voeren. Ieder kind krijgt een geel petje van de boer waarmee men kan voeren. Dan wordt het stil op de camping. Ook de bingo wordt niet vergeten, bij goed weer komt de boer gewapend met zijn karaoke set en een kar vol prijzen naar de hooiberg. Een uur of wat later gaat uiteindelijk iedereen met een prijsje naar zijn tent.Het waren 2 geweldige weken, die weer eens te snel zijn voorbij gegaan.
Erg leuke camping voor jonge kinderen, leuke speeltoestellen en ander speelgoed als fietsen, skelters beschikbaar. Onze dochter van 3 heeft zich uitstekend vermaakt met oa het dieren voeren, de speeltoestellen en bij slecht weer het speelgoed in de hooiberg. De kampeerplaatsen hebben goed zicht op de speeltoestellen en het sanitair is schoon.Hele gemoedelijke camping en zeker aan te raden!
De camping is zeer netjes. Dat is zeker te danken aan "de boer" zoals de eigenaar zichzelf noemt. Het dieren voeren is een hele happening dankzij zijn humor. Voor oudere kinderen is er wat minder te doen. Tijdens ons verblijf is de WiFi flink verbeterd. Prima week op deze camping gehad!
BBQ toegestaan | Beschikbaar |
Parkeerplaats | Beschikbaar |