Aparthotel Delden
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Aparthotel Delden voor je op een rij gezet:
- Waardering
Hotel info
- Restaurant
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Leonie02-05-2022
Prima
Prima verblijf. Kamer schoon en goed in orde. Vervelend dat er wieltjes onder het bed zitten, bij het minste verschuift het. Diner en ontbijt waren prima. Het diner is per gang qua hoeveelheid net voldoende. Salade buffet ziet er wel goed uit. De bowlingbaan is echt gedateerd, niet van deze tijd. Speel gedeelte netjes en goed in orde. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
- Noor17-10-2021
Balend naar huis
Al een paar keer geweest, vriendelijk personeel, heerlijk eten en de kamer was ook top. Dan betalen, rekening klopt niet, terug naar receptie, teveel gerekend voor het eten. In plaats van een excuses, nee WIJ hadden op moeten letten, bonnetjes ondertekenen( niemand die daar naar vroeg). Jammer, toch met een katterig gevoel naar huis.
- Tiny27-09-2021
teleurstellnde ervaring
Voor derde keer met groep gereserveerd, en afgesproken (werd toegezegd) dat we vijf kamers naast elkaar kregen (zoals eerder gebeurde. Nu twee kamers volstrekt elders waarvan één alsnog verplaatst werd vanwege riool lucht. Besproken klacht bij manager werd afgewimpeld ("zoiets zeggen we nooit toe") en we werden op geen enkele manier tegemoet gekomen. Eetzaal verder bijzonder vol en erg druk. Dit was onze laatste keer hier.
- Irma01-02-2020
- Senna26-12-2019
- Margot10-12-2019
- Willem10-12-2019
Veel faciliteiten en een mooie omgeving
Tijdens de zomervakantie ben ik samen met mijn partner enkele dagen in dit hotel verbleven. De omgeving is ideaal om te verkennen met de fiets. Ook was er binnen het hotel veel te doen voor alle leeftijden. Wij komen zeker nog een keer terug met de kleinkinderen
- Tinus B13-09-2019
Nooit meer!
Zakelijke trip voor 1 nacht. Vriendelijkheid is ver te zoeken en qua hygiene valt er ook nog veel te winnen. Kamer was zeker niet schoon en de locatie onder grote hoogspanningsmasten ook niet ideaal. Tevens discussie over de prijs van bij het uitchecken waarbij blijkt dat het arrangement wat geboekt was niet in het systeem doorgekomen was waardoor de prijs flink hoger was dan waarvoor ik geboekt had. Voor mij nooit meer.
Hotel Aparthotel Delden info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensSportlaan 7, 7491 DG