Huisje aan de vecht
We hebben de beste aanbieders voor Huisje aan de vecht voor je op een rij gezet:
In de Heuvelrug
VakantiehuisLandrijk de Reesprong luxe logeren bij de boer
VakantiehuisKoe in de kost (Bijzondere overnachting)
VakantiehuisVrijstaand boshuis in Rheezerveen, park Stoetenslagh
VakantiehuisVasse
VakantiehuisGroepsaccommodatie De Ooievaar (Familiepark de Vechtvallei)
VakantiehuisWildeman
VakantiehuisLandgoed Nieuwhuis (Nieuwhuis Resort)
Vakantiehuis
Adresgegevens | Brinkweg 26, 7722 VA |
Huisje aan de vecht
Een héérlijk en prachtig plekje, een aanrader! Mooi uitzicht en lekker rustig. ‘s Morgens wakker worden met het vrolijke gefluit van vogeltjes. De Salonwagen is prachtig, knus en gezellig ingericht. Je krijgt hier echt het vakantiegevoel en dat zo dichtbij huis. Genoten van de rust en het mooie uitzicht, leuk om alle bootjes te zien die langs komen varen. In de Vecht kun je prima zwemmen. Langs de Vecht gewandeld naar het centrum van Dalfsen, aanrader! Kom heel graag nog een keer terug, deze keer was onverwacht en het was perfect! Heerlijk ontspannen. Het ‘Boshuisje’ en ‘Zicht op Rechteren’ ook gezien, ook deze twee huisjes zien er prachtig uit!! Bedankt dat ik er gebruik van mocht maken, genoten!!
Práchtig huisje temidden van een bosperceel mét uitzicht op de Vecht! Heerlijke wandelingen met onze hond, want die was óók welkom! Comfortabele inrichting, heerlijke bedden, wakker worden door de vogeltjes, een omheind terras voor het huisje zodat de hond ook de ruimte had. Ik kan alleen maar positieve dingen bedenken....
We zijn er met onze hele familie geweest. Alle huisjes voor onszelf. We zijn zelf eigenaar en hadden een festival wat niet doorging i.v.m. Corona. Dus hebben besloten om er zelf gebruik van te maken om ook zo te kunnen zien wat er anders kan. Heerlijk om zelf gebruik van te mogen maken. Ben dus niet geheel onpartijdig... Ik hoop binnenkort op mooie recenties op deze site. U bent welkom om te komen genieten van onze unieke plek in het vechtdal!!