Hof van Lenthe
We hebben de beste aanbieders voor Hof van Lenthe voor je op een rij gezet:
Individueel regelbare airconditioning
Winkelmogelijkheden: 6000m
Treinstation: 5000m
Adresgegevens | Koelmanstraat 71, 7722 LW |
Hof van Lenthe
wij hebben een kort en prachtig verblijf achter de rug in deze Hof van ............!
prima appartement, prima gastvrouw en -heer, paradijselijke omgeving, ruimte en van alle gemakken voorzien zowel op de locatie als in de omgeving. Compliment voor de eigenaren!!!
Rita
Het is ‘ n fantastisch mooi appartement. En schoon, om door ‘n ringetje te halen. En alles is aanwezig....We konden niet iets bedenken wat er niet was...Erg aardige eigenaars. En de omgeving is super mooi....Leuke dorpjes en Zwolle is ‘n leuke stad ...En mooie fietsroutes / wandelroutes....Langs de vecht. Prachtig. We hebben 4 dagen genoten
Een ruim, erg schoon, modern en volledig ingericht appartement. Alleen is tijdens onze afwezigheid de eigenaar in het appartement geweest, is op alle slaapkamers wezen kijken en heeft persoonlijke spullen op een andere plaats gezet, de kachel hoger gedraaid en het licht in de keuken aangelaten. We waren overdonderd toen we van een lange fietstocht terugkwamen en de eigenaar zei “u bent toch maar boven gaan slapen?” Dit gaf ons een erg onvrij gevoel. Daarom zullen wij nooit meer naar dit logeeradres gaan. Ook vertelde hij dat het verhuren meer het ding van zijn vrouw was, maar deze hebben we alleen van een afstand heel even gezien en zij zocht geen toenadering. Wij hadden voor 2 nachten geboekt.
Hof van Lenthe
In alle rust genieten van het weidse uitzicht, veel privacy. Prachtig appartement van alle gemakken voorzien, zeer schoon. Aardige en behulpzame eigenaars.