Roompot Zandvoort
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Roompot Zandvoort voor je op een rij gezet:
- Telefoonnummer+31 (0)23 205 02 70
- E-mailadres[email protected]
- AdresgegevensBoulevard Barnaart 30, 2041 JA
- WebsiteVakantiepark Roompot Zandvoort
- Social mediaInstagramFacebook
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantieparkPrachtig gelegen Ga naar accommodatieRoompot Strandhuisjes Julianadorp
VakantieparkErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieEuroParcs De Rijp
Vakantiepark Ga naar accommodatieEuroParcs IJsselmeer
Vakantiepark
- Tara Rennenberg17-03-2023
Fantastisch!
Onwijs genoten van mijn vakantie bij Roompot Zandvoort! Van begin tot einde geen zorgen gehad, wat vrij uniek is. Vaak loop je wel tegen wat ongemakken of problemen aan maar hier totaal niet! Geen wachttijden bij aankomst, vriendelijk ontvangst, duidelijk praktisch informatie via zowel de medewerkers als heel handig via de tv, veel rust en sfeer, restaurant heeft echt kwaliteit eten, ligging helemaal top, het park en de verblijven zijn volledig van alle gemakken voorzien (denk aan regendouche, kokend water kraan, uitgebreid servies / keukengerei) en het allerbelangrijkste het verblijf was van top tot teen schoon. Ik kan je niet uitdrukken hoe fijn dat is voor iemand met een immuunsysteem ziekte die altijd de eerste vakantie dag bezig is met het verblijf schoon poetsen. Dit keer had ik echt rust! Dus mijn complimenten. Ben heel blij!"
- Suzanne Rozema03-03-2023
Aanrader!
Fijn, rustig gelegen park, mooie ligging vlakbij strand en naast het circuit. Sfeervolle, schone en comfortabele accomodatie. Zeer (kind)vriendelijke medewerkers en uitstekende informatievoorziening (o.a. d.m.v. een app)
Op loopafstand van het station: in een half uur ben je met de trein in hartje Amsterdam en Haarlem is slechts 10 minuten met de trein. Ideaal voor dagjes uit naar bijv. musea.
We hebben er een heerlijke week gehad en komen zeker nog eens terug!
- Willem van der Burg15-11-2022
Geweldig gelegen aan het strand en duinen
Het is een mooi park, prima gelegen zo aan het strand.. wij komen hier regelmatig.
Eigenaar, 17-11-2022
Bedankt voor je review! Wat een mooi compliment heb je ons gegeven. We willen dat al onze gasten met een glimlach vertrekken, en als je dit leest, zijn we daarin geslaagd!
Zien we je binnenkort weer? Tot de volgende keer!
Groetjes, Therza
- Hans Lammers21-10-2022
Topvakantie
Rustig park vlakbij zee. Aanrader voor mensen met honden die van water houden. Van oktober tm april mogen honden loslopen op strand
Eigenaar, 24-10-2022
Bedankt voor jouw beoordeling, Hans. Wat leuk om te lezen dat jij genoten hebt van deze topvakantie!
Wanneer kom je weer een keer uitwaaien? :-)
Groetjes, Marit
- Pierrefotografeert30-09-2022
- Karin16-08-2022
Verblijf was prima, horeca/eetgelegenheden matig
Een weekje op dit park geweest met z'n vieren. Locatie van het park is top, zo dicht bij zee. Huisje was voor het oog schoon en voldeed qua ruimte aan de verwachting. We misten wel een parasol buiten bij ons zitje. Verder hadden we genoeg privacy bij ons huisje. Park oogt netjes.
Faciliteiten voor de kinderen waren wel leuk, vooral de speelhal en het zwembad waren favoriet. De 'speeltuinen' her en der op het park vielen wat tegen. Personeel bij de receptie was vriendelijk, de rest van het personeel kan daar nog iets van leren. Veel Engels sprekend personeel, ze leken niet gemotiveerd of goed opgeleid. Vooral de bediening was ronduit matig. Gegeten in het Grand café (twee andere eetgelegenheden waren gesloten): de bediening en het eten voldeden niet aan de wensen. De prijs/kwaliteitverhouding was ver te zoeken.
Verblijf was op zich prima, maar voor de prijs wat we voor een week betaald hebben hadden we toch echt meer verwacht.
- Zwembad
Eigenaar, 12-09-2022
Bedankt voor jouw review Karin! Wat jammer dat je niet (geheel) tevreden was over het personeel. Gastvriendelijkheid & deskundigheid staat uiteraard hoog bij ons in het vaandel. Wij zullen achter de schermen uitzoeken wat er mis gaat!
Hopelijk mogen we je desondanks je ervaringen nogmaals ontvangen op één van onze parken!
Groetjes, Jennifer
- RB06-03-2022
Centraal gelegen en van alle gemakken voorzien.
Mooi ingericht park, dichtbij het circuit, het strand en de duinen. Je hoort op het park de auto’s op het circuit (op racedagen), dus voor echte rustzoekers is het minder geschikt. Wij waren met onze zoontjes van 1,5 en 5 en hebben erg genoten van de praktische en smaakvolle inrichting van het huisje en het gemak van de take-away en de minishop.
- Tamara05-03-2022
Geweldige ligging en ultiem vakantiegevoel!
Heerlijk huisje met veel lichtinval. Comfortabele bedden en huisje is van alle gemakken voorzien. Binnen 5 minuten sta je op het strand of op het circuit. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug.
- Zwembad
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
Eigenaar, 30-01-2023
Bedankt voor jouw review Ineke! Dat klinkt positief.
Je vakantie starten met verse warme broodjes is toch ook een heerlijk gevoel :-) Heb je ook nog leuke uitstapjes gemaakt, zoals Burg Bentheim?
Hopelijk mogen we je snel weer begroeten! Groetjes, Jennifer