We hebben een aantal aanbieders voor Strandhotel Het Hoge Duin voor je op een rij gezet:
Hotel ligt prachtig, zoals de naam zegt, op een duin.
Hadden een comfort kamer met zeezicht. Mooie royale kamer, compleet ingericht.
Ontbijt goed,wel wat rommelig. Veel wordt tijdig aangevuld, echter niet alles, b v fruit.Honden in restaurant storend en niet fris Vervelend minpunt bij dit hotel zijn de annuleringsregels. Komen overigens pas tevoorschijn na boeking.
Alleen bij 1 maand voor aankomst is gratis te annuleren. voor het overige
Annuleringsvoorwaarden : Bij annulering tot 14 dagen vóór de aankomstdatum
wordt 50% van de totale reservering in rekening gebracht.
Bij annulering tot 3 dagen vóór de aankomstdatum
wordt 75% van de totale reservering in rekening gebracht.
Bij annulering tot 1 dag vóór de aankomstdatum
wordt 90% in rekening gebracht.
Bij annulering daarna of wanneer u geen gebruik maakt van de boeking gehele bedrag betalen.Begrijp het ook niet. Men zegt altijd vol te zitten. Waarom dan deze regel? Extra inkomsten?
Ik had een kamer met zeezicht; fantastisch uitzicht en heerlijk groot balkon/terras, nette inrichting. Ruime badkamer met fantastisch badmeubel (veel opbergruimte).
Minpuntje: Toen ik binnen kwam rook het muf. Op de stoelen van "het barretje" lag een behoorlijke stoflaag.
Super uitzicht over zee, strand paar meter loprn heerlijk luxe kamer met groot balkon hond vriendelijk.
Ga regelmatig zowel met partner en hond als met vriendinnen.
Wij hadden bij het Hoge Duin ons 50jr. trouwfeest georganiseerd.
De ontvangst was prima, de tafels zagen er uitnodigend uit en het uitzicht was prachtig,.
Na ons feest hoorden wij van enkele van onze gasten toch een aantal negatieve opmerkingen.
Een paar van onze gasten meldden de bediening een rauwe biefstuk te hebben gekregen, waar niet op gereageerd werd. Mijn oudste zoon had een 20 cm lange haar in zijn eten, op zijn opmerking hierover werd ook niet gereageerd.
De bediening kwam ook niet op het idee om te vragen of de (minieme) porties aardappelen en groente voldoende waren.
Wij hebben het management van onze klachten op de hoogte gesteld met de intentie dat het Hoge Duin daarmede bij een volgend gezelschap attenter mee zou omgaan.
Het management beloofde ons dat ze op onze klachten zouden terugkomen.
Tot op heden geen enkele reactie.
Mooi hotel direct aan de zee. Je kunt de zee horen.
Nette kamer, prima bedden. Zelfs waterkokeR op de kamer.
De kamerdeur is erg dun, gehorig wat er op de gang loopt. Ontbijt goed voor elkaar, lekker.
In directe omgeving (loopafstand) zijn bijna geen winkels te vinden.
Beverwijk leuk om heen te gaan, 10 min rijden vanaf hotel.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Strandhotel Het Hoge Duin in Wijk aan Zee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Strandhotel Het Hoge Duin zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Strandhotel Het Hoge Duin scoort een