Restinn Medemblik
- Waardering
Hotel info
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieStrandhotel Camperduin
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBlooming
HotelAward ZilverPrachtig gelegen Ga naar accommodatieZuiderduin
HotelAward ZilverPrachtig gelegen
- Patricia31-12-2020
- Lieke11-09-2020
Matig verblijf
Bij het boeken kregen we een bevestiging dat we een sleutelcode zouden krijgen, 3uur voordat we incheckte nog niets gehad, gebeld met het hoofdkantoor die aangaf dat we al een mail hadden moeten hebben. Daar begon het eigenlijk al. Bij aankomst stonk het huisje enorm, het rook alsof er al weken niet was schoongemaakt. Wel nieuw beddengoed en handdoeken. Ook was er geen televisie in het huisje, hierover gebeld en dit zou op de website of bij onze mailbevesting moeten staan, alles nagezocht maar dit wad het niet geval. Minpunt 3. Bij het openen van hor aan de achterdeur viel deze direct van ellende uit elkaar. Buiten aan beide schuttigen zitten tientallen wespen, wat maakt dat je er niet gezellig zou willen eten. Al met al was het geen prettig verblijf en zou ik deze restinn niet aanbevelen. Ruimte qua grootte is prima net als de ligging, maar de hygiëne en prijs kwaliteit verhouding totaal niet.
- I Bongers18-05-2020
Een tegenvaller op een mooi locatie
Leuke locatie midden in het groen, letterlijk onze buitenruimte was helemaal begroeid en zelfs tussen de stoeptegels stond het gras hoog. Ik denk dat wij weer de 1e gasten sinds lange tijd waren. De schoonmaak was niet echt goed en al helemaal niet in deze Corona tijd. Er zaten flink wat spinnenwebben met bijbehorende spinnen. En ook de doucheruimte was niet echt schoon. De kraan bij de wastafel draaide alle kanen op en die moest je met 2 handen vasthouden om hem open te krijgen. Al met al viel het na de voorgaande beoordelingen echt tegen.
- Peter12-08-2010
Heerlijk onthaasten
Heerlijk rustig gelegen, wijds uitzicht over de polder, mooie accommodatie, gastvrije mensen, het gevoel dicht bij de natuur te zijn en toch het comfort van hotelverzorging hebben. Kortom een fijne plek om te onthaasten, een goede uitvalsbasis om het West Friese land te ontdekken en een plek om zeker terug te komen.
- Maarten en Irma21-10-2009
Knus hotelhuisje, gastvrij onthaal.
Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad bij Restinn Medemblik. Het diner en ontbijt waren heerlijk! We werden echt verwend door gastvrouw Henny. Het hotelhuisje zag er prima verzorgd uit, prettige bedden, een knusse sfeer, een prachtig uitzicht over de akkers en 's ochtends bezoek van een fazant en een konijn. Geweldig!
Hotel Restinn Medemblik info
- AirconditioningNiet beschikbaar