Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

SpaWeesp

4.6Matig

Score uit 173 reviews


 • 10Patricia09-09-2020

  Geweldig

  Alles was goed geregeld met betrekking tot de corona. Alles goed schoon ook helemaal top. Echt heerlijk genoten.

  Rapporteren

  Alleen gereisd in september 2020

 • 7Sandra08-09-2020

  Heerlijk dag, maar mag wel eens opgeknapt worden.

  We hebben een heerlijke dag gehad; lekker rustig, goed personeel, fijne sfeer. Alleen zou een kleine renovatie, bijv nieuw tapijt en een vers verfje niet misstaan. En het grootste nadeel waren de vliegen!!! Was een echte plaag, ook in het restaurant.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2020

 • 6Jacco Jongkind07-09-2020

  Enigszins teleurstellend.

  Er is behoorlijk bezuinigd op de faciliteiten. Geen opgietingen, geen scrubzout, geen relaxruimte en geen zoute dropjes meer. Ook de mogelijkheden om massages te krijgen zijn zeer beperkt. Tegenvaller was dat voor het Ticketveiling kaartje alsnog bijna € 18,00 reserveringskosten betaald moesten worden en dat het standaard toegangstarief voor het 2e kaartje €6,00 duurder was dan rechtstreeks via de site van SpaWeesp.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2020

 • 5D06-09-2020

  Fijne sauna’s, minder fijn personeel

  Ik kom hier al jaren, de laatste jaren waren veel faciliteiten duidelijk aan een opknapbeurt toe. In de coronatijd is dat gedaan, sommige dingen iets te afgeraffeld, maar in grote lijnen is het wel een verbetering! Des te teleurstellender was het personeel. Van een saunameester die geen idee heeft wat Dosha Eigenlijk inhoud, of hoe je klankschalen gebruikt. Er op los meppen en het ding vervolgens in je oor stoppen is geen ontspannende belevenis. In de horeca troffen we een dame aan waar nauwelijks contact mee te krijgen was. Je zult veel geduld moeten hebben en niet de ambitie om in de watten gelegd te worden, want de kwaliteit van het eten ligt ook niet echt hoog. Al met al is er dus nog wel wat werk aan de winkel om te kunnen concurreren met sauna’s uit de regio, ik vrees dat het voor ons volgende keer ook wat anders wordt..

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2020

 • 8K en J28-08-2020

  Komen zeker terug

  Het was ondanks het weer erg fijn en relaxed. Denk wel dat op sommige plaatsen meer mensen kunnen worden toegelaten daarbij de corona regels in acht houdend. Bijv. een even aantal voor sommige punten ipv een oneven aantal. 4 ipv 3. Omdat je vaak toch minimaal met 2 bent

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2020

 • 8Co en Miranda27-08-2020

  Voor herhaling vatbaar

  Na half jaar weer bij Spa Weesp geweest we hebben genoten. De maatregelen rondom Corona zijn duidelijk. We hebben heerlijk gegeten en het was rustig.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2020

 • 10Ronja Hoorn27-08-2020

  Prima, kwaliteit prijs verhouding. Prettig volk.

  Rustig. Corona geen probleem. Genoeg faciliteiten. Alles kunnen doen. Heb niet veel betaald, ticketveiling. Dus meer dan tevreden. Beetje gegeten, normale sauna prijzen. Relax ruimte is echter foetsie, zal wel weer een Corona reden voor zijn. Dus ik klaag niet. Ben vaste klant sinds 2007. Vergelijk tegenwoordig maar eens met een gesubsidieerd zwembad kaartje 5 euro 1,5 uur, daar krijg je echt niet zoveel.

  Rapporteren

  Alleen gereisd in augustus 2020

 • 9Maya20-08-2020

  Fantastische dag gehad

  Het was heerlijk, goed systeem wat betreft de Corona maatregelen. Schoon, erg gemoedelijk en goede sfeer. Echt fantastische dag gehad.

  Ik ga snel weer.

  Rapporteren

  Alleen gereisd in augustus 2020

 • 8Karin20-08-2020

  Het leek net of we in een privé sauna waren beland

  Alles goed aangepast aan de Corona. Het was heel rustig en iedereen gedroeg zich voorbeeldig. Goed systeem met de armbandjes! Jammer dat de scrub er niet meer staat maar misschien een idee om elke gast zijn eigen scrub mee te geven. Wij hebben heerlijk gerelaxed en genoten van de keuken. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in augustus 2020

 • 8Jan20-08-2020

  Fijne saunadag gehad.

  Lekker rustig door Corona. Goed geregeld met alle maatregelen daartegen. Miste wel de vogelgeluiden in de rustruimte buiten.

  Rapporteren

  Alleen gereisd in augustus 2020


10 van de 173 reviews gezien