9.5FenomenaalScore uit 58 reviews

Instagram, Facebook

9.5FenomenaalScore uit 57 reviews

Pracht verblijf!
Door Fam van Staveren op 02-08-2023

Prachtig en rustig park met veel vogels. Goede uitvalbasis voor alle fiets en wandel routes rond Schoorl, Groet en Bergen. Goed ingerichte cottage met een grote tuin met veel privacy en uitkijk op de weilanden. De eigenaars van het park zijn hele lieve mensen en staan voor je klaar. Voor de kinderen tm 12 is er een leuke speeltuin en wij ouders konden tafeltennissen. Echt een aanrader voor liefhebbers van natuur!

fantastisch
Door Anne op 15-08-2022

Das Cottage Carpe Diem liegt wunderschön ruhig in einem ganz privaten Garten. Es ist geschmackvoll und gepflegt eingerichtet, hell und geräumig. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und nichts vermisst. Hinse und Marianne sind sehr freundliche Gastgeber.

Beautiful, relaxing, nature filled by sea!
Door Jenn DeJong Smith op 01-07-2022

A wonderful stay in Bunny house! Plenty of room for our family of 4. Nice and private with quick access by bike or car to fantastic nature rides, the sea, shops, dining, and many traditional Dutch towns. Owners were amazing and always there to help and recommend biking routes and you can rent bikes there, which is really convenient! Can't wait to return next time we are visiting family in Netherlands.

Carpe Diem

Prima locatie voor een groep!
Door De Fontein op 25-01-2022

Prima locatie! Wij zaten in Huize Carpe Diem, de grote groepsaccommodatie op het park. Een prachtig pand, van alle gemakken voorzien. Goede bedden in de tweepersoons kamers. Hartelijk ontvangen door de eigenaren, zowel op de aankomstdag als op het moment dat we vooraf even kwamen kijken. Prima communicatie vooraf, eigenaren dachten goed mee en deden suggesties, daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De locatie ligt op fietsafstand van het strand en op loopafstand van het grote duingebied en de klimduin.

Heerlijk: rustig, groen, fijn huis!
Door Maud Z. op 19-10-2021

Wij verbleven in oktober voor de tweede keer dit jaar in huisje David. Wederom genoten van een heerlijk verblijf op het rustige en zeer groene vakantiepark, in een heerlijk huis op een groot kavel met voldoende privacy. Het houten dek vinden we fantastisch! Wij komen zeker terug!

Nu al zin om er weer heen te gaan
Door Elly op 15-10-2021

Rustig park met mooie schone chalets Veel privacy en heel vriendelijke gastvrouw en gastheer

Camping-informatie
Aantal huisjes op park