citizenM Schiphol Airport

We hebben de beste aanbieders voor citizenM Schiphol Airport voor je op een rij gezet:
Over citizenM Schiphol Airport
Op zoek naar de perfecte uitvalsbasis bij Amsterdam Schiphol? citizenM Schiphol Airport biedt een naadloze ervaring voor zakenreizigers en vakantiegangers. Met state-of-the-art faciliteiten, een hartelijke sfeer en directe toegang tot de luchthaven, is elke overnachting hier een unieke belevenis. Ontdek de ideale mix van comfort en gemak, alles op een steenworp afstand van je volgende vlucht.
De ligging
citizenM Schiphol Airport ligt op een ideale locatie voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het ligt direct bij luchthaven Amsterdam (AMS), wat betekent dat je binnen enkele minuten na aankomst op je kamer kunt zijn of je vlucht kunt halen. Amsterdam, met zijn bruisende centrum, culturele attracties en eindeloze winkelmogelijkheden, is gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer of taxi. Of je nu de iconische grachten wilt verkennen, musea wilt bezoeken of wilt genieten van de lokale keuken, alles is binnen handbereik. De afstand tot de luchthaven is minimaal, wat zorgt voor een stressvrije reiservaring.
citizenM Schiphol Airport biedt een indrukwekkend aantal faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met 230 kamers, allemaal toegankelijk via lift, is er voor iedereen wel een perfecte plek. Het hotel is uitgerust met een scala aan voorzieningen die toegankelijk zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit, inclusief rolstoelvriendelijke faciliteiten. Een 24-uurs beveiligingsdienst zorgt voor jouw veiligheid, terwijl de Wi-Fi ervoor zorgt dat je altijd verbonden blijft. Voor ontspanning kun je genieten van de gezellige open haard of je terugtrekken in de tv-ruimte. Het personeel staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en assistentie te bieden waar nodig.
In citizenM Schiphol Airport is er een ruime keuze aan eet- en drinkgelegenheden. Of je nu zin hebt in een stevig ontbijt om je dag goed te beginnen, of een middagmaaltijd, het hotel biedt het allemaal. Geniet van de sfeer in het restaurant, nip van je koffie in het koffiehuis of ontspan met een drankje in de bar. De culinaire voorzieningen zijn ontworpen om aan diverse smaken en voorkeuren te voldoen, zodat elke vakantieganger iets naar zijn zin kan vinden.
Het is belangrijk om vooraf te weten dat de aangeboden pakketreizen mogelijk niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Echter, citizenM Schiphol Airport biedt diverse toegankelijke voorzieningen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Voor specifieke verzoeken of meer gedetailleerde informatie is het raadzaam om direct contact op te nemen met het hotel. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Zuiderduin
Hotel
Liften
Adresgegevens | Jan Plezierweg 2, 1118 BB |
citizenM Schiphol Airport
Reis regelmatig naar asia en gebruik citizenm voor vroege of late vluchten. 2 weken geleden vertraagde vlucht uit tokyo foor onderhoud. Kteeg geen voucher voor andere datum die ik goed kan gebruiken. Staat ook in voorwaarden. Teleurstellend. Dus let op dat je een kamer MET ANNULERING boekt. Ze bieden geen coulance anders. Teleurstellende customer relation
Pluspunten zijn dat kamer schoon is en de ligging
Minpunten, met tablet doe je de lampen aan. Handig als iemand s'nachts naar wc moet. Niet te doen. Hoog bed die in de breedte van de kamer is, onhandig als degene die bij het raam ligt eruit wil. Tv doet het niet via tablet. Totaal geen privacy als je naar wc wilt. Kortom wie dat bedacht heeft snapt er niet veel van. Dure kamer maar zeer onhandig.
Ideaal zonder stress op reis, vlakbij vertrekhal, geluidsdichte kamers, fijne douche, fijn bed

citizenM Schiphol Airport
Een fijn hotel vlakbij de vertrekhal van Schiphol. Hierdoor heel relaxed op vakantie. Lekker geslapen op goede bedden
Na ons succesvol verblijf in CitizenM La Défense in Parijs, nu deze CitizenM geboekt voor 1 nacht voor de vlucht. Leuke kamer, toffe lounges, prima restaurant/bar en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Als je een hoofdschotel besteld krijg je er gratis soep, brood en water bij. (het water is altijd gratis) Dit hotel zou wel zijn ontbijt wat vroeger mogen aanbieden. Wij moesten vertrekken om 6u, dus hadden we geen ontbijt genomen omdat dit vanaf 6u was. Bij het uitchecken en vertrek waren er toch al mensen aan het onbijten. Wij hadden spijtig wel wat problemen met onze Ipad, en gingen die rolluiken niet naar boven.
Ideaal gelegen, op loopafstand van Schiphol. Bij aankomst zelf inchecken en voor vragen loopt er personeel rond. Niet een hele grote kamer, maar voor 1 persoon prima. Veel gadgets, even wennen en uitzoeken hoe het allemaal werkt. Licht, tv en vitrage werkt allemaal via de iPad. 'sochtends een goed ontbijt voordat je vertrekt naar Schiphol.