De Watersnip
- Restaurant
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
Op Camping de Watersnip in Petten kampeer je in rust. Geen massa’s toeristen, maar wel een goed restaurant en zwembad. Er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden, ook is er een speeltuin. Je verblijft hier in een groene omgeving en met voldoende ruimte rondom je accommodatie. Wandel 15 minuten en sta aan de kust.
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Mart van den Schoor04-10-2022
Fijne camping met 2 minpunten
Een fijne camping met veel privacy en schoon sanitair. Het enigste wat wij als behoorlijk vervelend hebben ervaren was de wifi. De wifi is zeker geen 5 sterren camping waardig. Je krijgt maar één account. Voor meer accounts moet je flink betalen. Dit is echt niet van deze tijd. Iedere keer als je van de camping afgaat moet je het wacht woord opnieuw invoeren. Een gezin heeft toch al snel 2 telefoons en een ipad of een laptop. Heel Jammer. Daarnaast vonden wij € 15,00 voor een parkeerplaats voor een dag heel veel.
- Miralda03-10-2022
Top weekend!
Wij zaten in 2 kampeerwagonz en hebben een heerlijk verblijf gehad. Ondanks dat t rustig was was alles wel open.... zelfs de winkel was smorgens beperkt open! Wij hebben t super naar ons zin gehad! We komen zeker terug
- Joop20-09-2022
Top verblijf op een Top locatie
Ons Chalet voldeed ruim aan onze verwachting, schoon zeer compleet en gezellig ingericht De camping, is een goede verblijfplek op korte afstand van de zee. Ook zijn de medewerkers erg vriendelijk en niets is hun teveel. Het Restaurant is heel gezellig en de gerechten zijn helemaal ok. Zowel prijs als bediening zeer tevreden. Helaas is het restaurant in september beperkt open. Voor de rest een zeker aan te bevelen plek.
- Herman en Henny08-09-2022
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar
- AdresgegevensPettemerweg 4, 1755 KK