Tijdelijk geen boekingskosten

Overleekerhoeve

9.7FenomenaalScore uit 113 reviews

Heerlijk genoten!
Door Nadine op 08-09-2023

Fijne accommodatie, alles is aanwezig. De gastvrouw Jannie is zeer behulpzaam en het is er heel netjes en schoon. We hebben een top weekend gehad met de familie.

Genoten van een ontspannen, goed verzorgd verblijf
Door Fam. Beukers op 06-06-2023

We hebben het Pinksterweekend op de Overleker Hoeve doorgebracht en we hebben met de familie genoten van een ontspannen weekend. De kamers waren schoon, netjes en comfortabel. Het uitzicht op de koeienstal was ook erg leuk. Ook konden we onbeperkt gebruik maken van de kano’s en waterfietsen die aan de waterkant klaar lagen. Dit gaf ons echt het gevoel er helemaal uit te zijn. Voor regenachtige dagen liggen speelgoed en boeken klaar, maar vanwege het prachtige weer hebben we daar weinig gebruik van gemaakt, omdat we vooral buiten waren. Naast de kano’s en waterfietsen hadden we ook beschikking over een mooi aangelegde tuin. Hier was ook volop ruimte om te genieten van het prachtige uitzicht over de landerijen en om spelletjes te doen. Het stadje Monnickendam is een aanrader om te bezoeken. En zeker niet onbelangrijk: de eigenaar en eigenares waren vriendelijk, flexibel en gastvrij. Echt een aanrader om hier een familieweekend oid te he

Top locatie
Door Truus op 28-11-2022

We hebben hier een geweldig familieweekend gevierd

Overleekerhoeve

Perfect
Door Marthe op 04-04-2022

Geweldige locatie. We waren met een club van 16 meiden. 4 meiden per kamer, waardoor ieder privacy had en eigen ding kon doen. Elke kamer heeft eigen badkamer en kitchenette. Alles brandschoon! de gezamenlijke woonkamer kijkt uit op de stal met koeien. We hebben een mooie boottocht gemaakt in de omgeving en fietsten in een half uurtje naar Volendam. Kortom: perfect!

Fantastisch
Door Carla op 29-12-2021

Een prachtige verblijf locatie op een bijzondere plek met uitstekende service. Erg vriendelijk ontvangen. Mooie schone appartementen, leuke woonkeuken die van alle gemakken is voorzien, met uitzicht op de koeienstal. We hebben een toptijd gehad. Dank, voor al je goede zorgen! En kippen voor de eieren.

Onvergetelijle warme boerderij ervaring.
Door Willemien Bloem op 29-11-2021

Idyllisch omringd door weilanden en water ligt de ruime boerderij die we een weekend huurden. We werden gastvrij ontvangen. Op de vragen van ons en de de kinderen werd uitgebreid verteld over het leven op de boerderij met koeien kippen en paarden . We kregen zelfs een rondleiding! Een verrassing dat er speelgoed en spelletjes aanwezig zijn Houd je van varen is dit een pareltje... Het is een superhost voor wie niets te veel is om het gasten naar het zin te maken. Een absolute aanrader bij het pittoreste Monnikendam. Fam Daniels Bloem

Het Oude Atelier

9.5