Van der Valk Volendam Katwoude
We hebben de beste aanbieders voor Van der Valk Volendam Katwoude voor je op een rij gezet:
Over Van der Valk Volendam Katwoude
Van der Valk Hotel Volendam is aan het verbouwen. Het complete hoofdgebouw wordt gesloopt en opnieuw gerealiseerd. Het hoofdgebouw uit 1973 zal geheel afgebroken worden en worden getransformeerd. In het nieuwe gebouw zal een à la carte restaurant, live cooking buffet, terras, hotelbar met terras, 10 zalen voor meeting & event voor 4-300 personen en een shop komen. tevens zullen er 77 hotelkamers worden bijgebouwd. Gedurende de verbouwing kunnen onze restaurant gasten terecht in ons sfeervolle pop-up restaurant Valk Next Door. Het pop-up restaurant staat voor sfeer, Noord-Hollandse gastvrijheid en lekker eten. Met veel zorg en passie heeft onze chef-kok voor u een heerlijk en uitgebreide menukaart samengesteld. Of u nou gaat voor een wisselend seizoensgerecht, een vast gerecht op de kaart, vis, vlees of vegetarisch, er is voor ieder wat wils. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m zaterdag tussen 07:00 en 18:00 uur.
Boutiquehotel Staats
Visa
Openbaar vervoer: 1m
Rivier: 3m
Adresgegevens | 1 Wagenweg 1, 1145 PW |
Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.