Laagste prijsgarantie

9.1FenomenaalScore uit 29 reviews

Fantastischer Ort bei fantastischen Gastgebern
Door Christian Bannewitz op 14-07-2019
Alleen gereisd

Ein wunderbarer Ort zum Entspannen in einer liebevollen Umgebung. Man kann sich in diesem Haus und dem Garten garnicht satt sehen. Sehr nette Gastgeber, ein fantastisches Frühstück, sehr schöne, liebevoll eingerichtete Zimmer.

het was geweldig
Door Yolanda vd berg op 11-09-2017

het was een perfecte plek voor ons weekendje weg wat hebben we genoten prima ligging aardige ontvangst heerlijk bedden schone kamers en ontzettend fijn dat er nog een aparte kamer was on te relaxen en wat een heerlijk ontbijt wat een mooie B&B is dit helemaal top

Voor de 2e keer een heerlijk verblijf 😍
Door Mandy en Emile Burkard op 01-09-2017

Loes & Gerard jullie zijn een hartverwarmende gastvrouw en gastheer ✅ we voelen ons meer dan welkom het voelt als een soort thuis ✅ alles tot in de puntjes; slaapkamer, badkamer, relaxruimte, het heerlijk uitgebreid ontbijt welke met liefde door Loes op tafel wordt getoverd, de paradijselijke tuin en not last but least Flyn, wat een lieverd die viervoeter ✅ in 1 woord TOP ! Tot gauw weer X Mandy en Emile

Heerlijk verwen wiekend👍⚓️
Door Karin&Ron op 29-08-2017

Een heerlijk verwen wiekend achter de rug bij Loes&Gerard⚓️🌞Gezellig en knus B&B, mooie kamer, heerlijk bed en super schoon. Direct aan de duinen, strand en leuke strandpaviljoens. Ontbijt uitgebreid en een heerlijke eitje vers gemaakt door Loes👏👏Gerard&Loes zorgen voor een heerlijk gastvrij verwen wiekend👍Wij komen zeker weer terug🌞⚓️👌

Een paradijsje
Door Monique Heijne op 17-07-2016

Het weekend van 15 juli genoten in Julianadorp aan zee in her bed and breakfast onder 't duin. We werden hartlijk ontvangen en kregen eerst een kop koffie voor we naar onze kamer werden gebracht. We kwamen om bij te tanken ...en dat is absoluut gelukt! Heerlijk geslapen en heerlijk ontbeten..vooral het zelfgebakken brood en jam van Loes....dit weekend is zeker weten voor herhaling vatbaar!

Ontspannend
Door Wendy op 25-06-2016

Vriendelijke en goed verzorgende overnachting gehad. Overal dichtbij (vooral het strand) Ontbijt was uitgebreid. Loes en Gerard hebben leuke tips over wat te doen.