Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Compagnieshaven Enkhuizen

7.3Goed

Score uit 4 reviews

Op vakantie geweest naar Compagnieshaven Enkhuizen?

Review schrijven

 • 9Frans Holst23-08-2016

  Goede haven met top supermarkt

  Goed idee dat terrasje van Ernest van Putten. Zal de haven inderdaad gezelliger maken. Verder een fijne haven met alle noodzakelijke voorzieningen en goede winkels. ’s Ochtends zijn er heerlijke croissants te koop bij de ruim gesorteerde supermarkt op het haventerrein. Prima – bijna ouderwets – fijne bediening. De haven is makkelijk aan te lopen en ligt lekker centraal. Je loopt ’s avonds zo Enkhuizen in. Dus al met al een aanrader.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in augustus 2016

 • 6Paul16-08-2016

  aanmeren passant en bunkeren

  Fijne jachthaven aan het IJsselmeer. Alle voorzieningen aanwezig. Goed verzorgd sanitair. Wifi en walstroom inbegrepen. Ruim gesorteerde mini-markt met lekkere broodjes. Mijns inziens is de haven wel wat steriel. Weinig gezelligheid. Tip voor de haven directie. Waarom geen gezellig terrasje met uitzicht op de haven? Bijvoorbeeld rechts van de pomp voor de mini-markt. Zouden jullie waarschijnlijk veel bezoekers van de haven een plezier mee doen en bovendien gaat de haven ook gezelliger ogen.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in april 2016

 • 7Madeleine26-05-2014

  Vroeger lagen hier VOC schepen

  Op deze plek de kwamen in het verleden de schepen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) aan en vertrokken ook van deze haven. Nu is het een grote jachthaven waar je allerlei soorten jachten ziet. Er is een supermarkt, cafetaria en alles wat je bij een jachthaven kan vinden. Het ligt pal naast het Zuiderzee museum.

  Rapporteren

  Alleen gereisd in mei 2014

 • 7MartieHermien25-06-2013

  Een blik in het verleden

  Met mooi weer kun je hier lekker tot rust komen, genieten van het 'havengebeuren'

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2013