Strandwal
- Waardering
Bed & Breakfast info
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastZeer goede service Ga naar accommodatieIn de Aap
Bed & BreakfastErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieBBoBB
Bed & BreakfastZeer schoon Ga naar accommodatiePeperhuis Egmond
Bed & BreakfastZeer schoon
- Fam Willems23-07-2021
Heerlijk rustig gelegen in Egmond binnen.
Fris, schoon, rustig, veel privacy. Goed verzorgd, vriendelijke eigenaren. Elke ochtend 'n vers eitje bij 't ontbijt. Fietsen stalling met oplaad mogelijkheden. Supermarkt dichtbij. Verschillende restaurants in de buurt. Én vlak bij de Noordzee kust. Mooie fietsroutes.
- Rolinka Neerken25-11-2018
fantastisch.
mooie BenB met veel privacy, zelfs een eigen tuin en openslaande deuren. heerlijk ontbijt, wat over is mag je meenemen als lunch. gastvrije eigenaren. Je kan er ook fietsen huren. mooie omgeving, heel dicht bij duinen en strand. heb er een paar heerlijke dagen gehad, zeer aan te raden.
- Marie-Lou15-06-2015
Top
Op uitnodiging van mijn zus hebben wij heerlijke dagen gehad in het huisje Strandwal ! Zeer hartelijke ontvangst in een knus en schoon huisje met een prachtige tuin, echt een paradijsje ! Heerlijk ontbijt met eitjes van eigen kippetjes, verse broodjes, croissants aardbeien en verse jus . Wij komen zeker terug !
- Marie-Lou15-06-2015
Aanrader !
B&B Strandwal is een heerlijke plek ! Gastvrije en vriendelijke eigenaars. Heerlijk, uitgebreid ontbijt met verse eitjes van eigen kippetjes. Gezellig en heel schoon huis met een prachtig ( prive ) tuintje, een klein paradijsje. Er is genoeg te doen in de omgeving, alle informatie is in een map te vinden.
- Jessika van Hoorn15-06-2014
Aanrader!!
Met 5 vriendinnen erg naar onze zin gehad in deze mooie B&B. Super lekker ontbijt, je kunt er mooi buiten zitten, vriendelijke, gastvrije mensen. Op loopafstand naar restaurantjes. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. 2 persoonsbed is maatje twijfelaar, dus wel wat krap voor 2 indien geen stel. Moderne douche.
Bed & Breakfast Strandwal info
Soort hotel